E-DAY-2011 Electronic Music Festival 16-April

Grooveron

Altijd wat !!
Lid sinds
16 juli 2002
Berichten
3.464
Locatie
Best
E-DAY-2010 Electronic Music Festival 16 April

Op 16 April a.s. organiseert Groove Unlimited het jaarlijkse E-Day festival.

Zie voor informatie en kaart info

http://e-day.groove.nl/index.php

Concerten van:

REMY - 1979 in Haarlem. Als hij negen jaar is, krijgt hij zijn eerste pianolessen en schrijft hij voorzichtig zijn eerste composities. Hij ontwikkelt zijn spel op de keyboards en staat voor het eerst op het podium in 1994. In 1999 start Remy zijn studie sonologie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Nadat hij zijn tweede studiejaar heeft afgemaakt, houdt hij studeren voor gezien en kiest voor muziek maken op zijn eigen manier. Alhoewel Remy probeert zoveel mogelijk als zichzelf te klinken en zijn eigen intuïtie te volgen, wordt hij steevast in recensies met de Duitse grootmeester Klaus Schulze vergeleken. Opmerkelijk genoeg maakt Remy al in die stijl muziek, voordat hij in aanraking is gekomen met Schulze’s muziek.

ERIK WOLLO - geboren in Hemsedal, Noorwegen (1961), is al sinds 1980 een professioneel musicus. Zijn muziek bevat vele stijlen van rock naar jazz tot experimentele elektronische muziek en klassieke muziek. Maar hij is het meest bekend van zijn unieke en persoonlijke elektronische muziek. Hij heeft muziek gecomponeerd voor films, theater, ballet en tentoonstellingen maar ook voor strijkers, houtblazers en grotere orkesten. Als gitarist heeft hij zijn eigen groepen geleid, spelend in clubs, concertzalen en festivals in Europa, de VS en Canada

Harald GROSSKOPF - is op 23 oktober 1949 geboren in Hildesheim, Duitsland. Hij was de eerste drummer en percussionist in de wereld van de elektronische muziek die met sequencers werkte met Manuel Göttsching’s cult spacemuziekband Ashra (Tempel) maar ook met Wallenstein, The Cosmic Jokers en, natuurlijk, Klaus Schulze. Hij heeft zes solo-CD’s uitgebracht en speelde op meer dan 70 platen samen met andere artiesten.
Naast zijn soloprojecten en participaties in andere muziekproducties, werkte hij ook in diverse groepen met vrienden. In de jaren ’90 startte hij bijvoorbeeld het bandproject Sunya Beat met Axel Manrico Heilhecker. Hun laatste album “4 x 3” laat met Steve Baltes (bekend van Ashra) een derde bandlid horen. Met hem richtte Harald N-Tribe op in 1996.

Locatie:
Theater de Enck
De Loop 67
5688 EW Oirschot
The Netherlands

Programma:
Time-schedule
12:00 Bar area open
13:00 Stall area open
13:45 Box office open
15:00 Concert hall open
15:10 Opening
15:15 Concert REMY
16:30 Break (Concert hall closed)
18:00 Concert hall open
18:15 Concert ERIK WOLLO
19:30 Break (Concert hall closed)
20:15 Concert hall open
20:30 Concert HARALD GROSSKOPF
22:45 END

Time-schedule LOUNGE AREA
Several concerts of RENE SPLINTER during the day.

Voor voorbestel informatie check de volgende site.
http://e-day.groove.nl/prices.php

Er is slechts plaats voor 300 man dus als je wilt komen ben er op tijd bij.
 
Back
Top