[30-04-2011] Zodiak Commune zet Kennedyplein in lichterlaaie met Queensday Festival

teknoterrier

Nieuwkomer
Lid sinds
7 november 2010
Berichten
10
[30-04-2011] Zodiak Commune zet Kennedyplein in lichterlaaie met Queensday Festival

Zodiak Commune zet Kennedyplein in lichterlaaie met Queensday Festival 2011

Koninginnedag op het Kennedyplein in Eindhoven wordt dit jaar weer een ervaring en avontuur op zich met het Queensday Festival van Zodiak Commune. Op zaterdag 30 april 2011 komt aan de buszijde van het Centraal Station de diepgewortelde Eindhovense Acid en Techno cultuur weer als een denderende trein bovengronds. Ook op het gebied van visuals, decor en theater wordt je tijdens Koninginnedag 2011 op het Kennedyplein compleet uit je schoenen geblazen.

Zodiak Commune tovert de toch al futuristische setting van het Kennedyplein om in een wereld waar de DJ’s van Zodiak Commune het best gedijen; Rauw en industriëel, verrassend en toch zo ouderwets vertrouwd. Bij Zodiak Commune kan het, want waar anders vind je nog dat ongedwongen feestgevoel dat lang geleden uit de tenen van de underground scene ontsproten is? Koninginnedag 2011 wordt dan ook weer als vanouds dè uitlaatklep voor de inmiddels achttien jaar ervaring die de Zodiak Commune crew in haar broekzak heeft. En dat ga je weer horen, zien en voelen op elke vierkante meter van het Kennedyplein.

Van 12.00u tot 23.00u bundelen de krachten van de dierenriem zich elf dampende uren lang tot één brok energie als de resident DJ’s van Zodiak Commune één voor één de naalden over hun vinyl laten vonken. Ook dit jaar hebben ze een onvoorspelbare trip voor je in petto. Het programma voert je langs de diepste en meest onbereikbare uithoeken van het muzikale Acid, Techno en Tekno spectrum. Een reis die lijkt uit te monden in een kolkend wormgat als de mannen van E&A Laser hun oogverblindende lasershows weer eens over het plein laten wervelen.

Ook de imposante LED wand van Kunstlicht keert terug op het Kennedyplein. Samen met Kijkbuiskinderen brengen zij een zinderend lichtspektakel waar zelfs de zon niet tegenop kan. De visuals van beide VJ-collectieven sierden eerder festivals als Lowlands, Extrema Outdoor en Awakenings. Tijdens Queensday Festival openen zij samen de deur naar een onbekende dimensie. Als de ruige “Rebels” voertuigen van Close Act zich ook nog door het publiek banen, waan je jezelf al helemaal op een andere planeet. Van Robodock tot Euro Disney en van Zuid Amerika tot het verre Oosten weten zij hun publiek telkens weer mee te sleuren in hun opzienbarende acts.

Hieronder het hele programma op een rij:

DJ’s:
Erwin K.
Rick Angel
Delucxed
Dilemma
Bor
Saint
Lamot
D=p+cer

Theater:
Close Act // Rebels

Visuals & lasershow:
Kijkbuiskinderen
Kunstlicht
E&A Laser

Op dit gratis festival worden meegebrachte dranken (glas, blik en plastic flessen) niet toegestaan!

Meer informatie: www.zodiakcommune.com

Of via de Zodiak Communities:
www.twitter.com/zodiakcommune
www.facebook.com/zodiakcommune
www.zodiakcommune.hyves.nl
www.myspace.com/zodiakcommune

Zet Zodiak Commune - Queensday Festival 2011 hier in je agenda:
www.partyflock.nl/party/196310:Zodiak_Commune.html
www.facebook.com/event.php?eid=189336457752287
www.hyves.nl/agenda/17457954/Zodiak_Commune_Queensday_Festival_2011
www.myspace.com/events/View/9704516/Zodiak-Commune--Queensday-Festival-2011

263937_regular.jpg


263938_regular.jpg
 
Heerlijk ! 1 van de weinige dagen in het jaar dat ik me in het centrum vertoon.

aaaaaaail bie dèèèèèr
(lijflijk iig)
 
Back
Top