26-02-2011: Zodiak Commune breekt de tent af in 013

teknoterrier

Nieuwkomer
Lid sinds
7 november 2010
Berichten
10
Zodiak Commune breekt de tent af in 013

Op zaterdag 26 februari 2011 staat de kleine zaal van 013 weer volledig in het teken van de dikste en diepste Acid, Techno en Tekno. De dialoog tussen Zodiak Commune en de Tilburgse underground duurt nog altijd voort, de reeds jaren verstrengelde roots worden nog net iets verder aangehaald; Tijdens Analog Dialogue zorgen de verrassende verschillen in invalshoeken en invloeden weer voor een avond die nét weer die onderscheidende draai mee krijgt.

257490_regular.jpg
257491_regular.jpg



Nog geen half jaar na de vorige editie in 013 is ook aan deze editie van Analog Dialogue een zorgvuldige zoektocht in de donkere krochten van de Noordbrabantse Kruikenstad vooraf gegaan. Eén van de namen die daarbij opviel was Stijn a.k.a. Sleeze Selecter (WirWar), één van de oprichters van Wirwar en het kloppende brein achter avonden als Back 2 Jack en Sweetbox. Geheel in stijl van deze avonden trakteert Sleeze Selecter je tijdens Analog Dialogue op een vunzige mix van langzame, geile Disco tot harde, slijpende Acid. De live-act RAF (Wirwar) die de Tilburgse afvaardiging compleet maakt is al jaren een begrip in de Nederlandse Acidscene; Zwaailichten aan en bouwhelmen op, want met RAF achter de knoppen slaan de Tekno beats als mokerslagen in op de dansvloer. De Zodiak Commune residenten Saint (Zodiak Commune) en Rick Angel (Zodiak Commune) houden je op hun beurt aan de speakers gekluisterd, terwijl hun bijtende Acidtechno en aanverwante geluiden het stucwerk van de muren af doen bladeren.

Met de aansluiting op het NS Nachtnet is Zodiak Commune - Analog Dialogue in 013 ook goed bereikbaar voor mensen die niet in Tilburg wonen. Zo rijden er bijvoorbeeld om 03:55u en om 04:55u weer treinen terug naar Eindhoven en om 04:25u naar Den Bosch. Voor meer en actuele reisinformatie: 0900-9292 of www.9292ov.nl

Na Analog Dialogue in 013 staat er ook weer een editie van Analog Dialogue in Den Bosch op het programma. Zet het alvast in je agenda; op 25 maart 2011 staat Zodiak Commune weer in W2. Hou www.zodiakcommune.com dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste nieuwtjes rondom beide feesten.

DATUM: zaterdag 26 februari 2011

LINE-UP:
LIVE: RAF (Wirwar)
Sleeze Selecter (Sweatbox)
Rick Angel (Zodiak Commune)
Saint (Zodiak Commune)

LOCATIE: 013 // Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg

SHOWTIME: 22.00 – 04.00

TICKETS:
Kaarten voor Analog Dialogue op 26 februari kosten 9 Euro (excl. fee) aan de deur en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.013.nl.

INFO:
www.zodiakcommune.com
www.013.nl

Of via de Zodiak Communities:
www.twitter.com/zodiakcommune
www.facebook.com/zodiakcommune
www.zodiakcommune.hyves.nl
www.myspace.com/zodiakcommune
 
Ik heb er ook weer zin in! :biertje:

Altijd top die Zodiak feestjes.

:okdan:

Gilox, neem je de hele wirwar ook mee? :D
 
Back
Top