31-12-2010: Zodiak Commune knalt het nieuwe jaar in met Oud Op Nieuw

teknoterrier

Nieuwkomer
Lid sinds
7 november 2010
Berichten
10
Zodiak Commune knalt het nieuwe jaar in met Oud Op Nieuw

Vettige bassen, bubbelende beats en vonkende lichteffecten; Zodiak Commune heeft voor Oud Op Nieuw weer alle ingrediënten compleet om het oude jaar te doen vergeten en knallend het nieuwe jaar in te gaan. In de nacht van vrijdag 31 december 2010 op zaterdag 1 januari 2011 worden de grenzen van de vorige jaarwisseling in Keizergracht 13b weer opgezocht en een stukje verder gelegd.

255355_regular.jpg
255356_regular.jpg


Tijdens ‘Oud Op Nieuw’ bouwt Zodiak Commune het jaren ’70 ogende café op de tweede verdieping van Keizersgracht 13 weer om op een manier zoals ze dat in de jaren ’70 nooit hadden durven dromen. Het antieke meubilair en de sfeervolle plastic bloemstukjes worden weer aan de kant geschoven of verstopt onder een dikke laag legernetten; tijdens ‘Oud Op Nieuw’ zal zich hier de wondere wereld van Zodiak Commune openbaren. Deze jaarwisseling belooft weer een ouderwets underground avontuur te worden, met niet alleen de lekkerste muziek en een gemoedelijke sfeer, maar ook met opzienbarende acts, tegendraadse deco en een fonkelende surprise die nog lang na deze nacht een smiley van oor tot oor op je gezicht tovert.

Na een - zoals altijd eigenzinnige - openingsset van Erwin K. (€9/m2) in de Zodiak Commune zaal, zullen de resident DJ’s van Zodiak Commune je het zuur weer aan de schenen leggen met Acid platen die als gillende keukenmeiden door de nacht knetteren, en Techno klappers die als lawinepijlen voort denderen. Maar ook dit jaar is er plaats voor muzikale verruiming in een tweede ruimte; In de ‘Sublaminal Beats’ zaal is het vooral Dubstep van de Eindhovense organisatie SUBLAM! wat de klok na middernacht slaat. In de vroege ochtend gaan de drums en baslijnen hier over in ratelend vuurwerk, wanneer Delucxed (Zodiak Commune) een daverende Drum ’n Bass set ten gehore brengt. In de vroege ochtend inderdaad, want ‘Oud Op Nieuw’ gaat dit jaar tot 07.00u door!

‘Oud Op Nieuw’ was vorig jaar al vroeg uitverkocht en ook dit jaar zijn er maar 500 kaarten beschikbaar. Zorg dus dat je er op tijd bij bent, want vol is vol.

DATUM: vrijdag 31 december 2010 / zaterdag 1 januari 2011

ZODIAK COMMUNE // ACID & TECHNO
Erwin K. (€9/m2)
Bor (Zodiak Commune)
Lamot (Zodiak Commune)
Rick Angel (Zodiak Commune)

SUBLAMINAL BEATS // DUBSTEP & DRUM ‘N BASS
Niteflix (SUBLAM!)
Istvan (SUBLAM!)
elChi (SUBLAM!)
Delucxed (Zodiak Commune)

LOCATIE: Keizergracht 13b (2e verdieping), 5611 GC, Eindhoven

SHOWTIME: 00.30 – 07.00

TICKETS: Kaarten kosten 15 Euro (ex. fee) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.easyticket.nl/?e=4532.

INFO:
www.zodiakcommune.com

Of via de Zodiak Communities:
www.twitter.com/zodiakcommune
www.facebook.com/zodiakcommune
www.zodiakcommune.hyves.nl
www.myspace.com/zodiakcommune
 
Back
Top