SE Titan aanbieding bij DV247

precies, als je dus interesse hebt in deze mic, is het wel handig om dit te weten. Mede gezien de grote hoeveelheid "aanbiedingen" die hier opduiken.....
 
Ja, die waren me ook al opgevallen...... Zo'n half rond reflector shield lijkt me handig met de sax, nu krijg je er zowat een mic bij kado!
 
Heb deze set ook besteld bij DV247... en inmiddels in gebruik. Had de boel voor 310 euro, incl. verzenden en bankfees in huis (exchange rate verschilt natuurlijk wel van dag tot dag)
76953_l.jpg
 
Maar werkt goed qua bestellen/verzenden/betaling?

Tips?
 
gewoon bestellen?!? betalen kan toch met creditkaat & BIC/IBAN

is beter dan de "aanbiedingen" hier in de 2e hands :D
 
:D jajaja...

Maar bedankt voor de tip :okdan:
 
Ik heb er zojuist een SSL XLogic Alpha Channel besteld, was ook weer 10% goedkoper dan Thomann. gaan in januari een hoop zang sessies doen :D
 
Mede gezien de grote hoeveelheid "aanbiedingen" die hier opduiken.....

Ja was me ook al opgevallen. Had de DV247 advertentie ook doorgestuurd aan de aanbieder.
 
Maar werkt goed qua bestellen/verzenden/betaling?

Tips?

Verzending was ok bij DV. Goed verpakt allemaal... kostte 16 euro van Engeland naar Nederland. Geloof dat het bij Thomann 8 euro was.

DV was goed te bereiken... geen lange wachttijden en prettig geholpen. Wilde eerst alleen de Mic bestellen maar werd door een aardige verkoper geattendeerd op een extra plop filter en reflectiescherm voor hetzelfde geld.

Was in begin een beetje onduidelijk hoe dat nou zit met die bankkosten (shared of kosten voor begunstigde ofzo...) Die dude bij DV zei dat ik de betaalkosten op me moest nemen, terwijl er ook al 8 euro in de factuur doorberekend was... voor de zekerheid toch ff naar de bank gegaan en daar bleek dat ik alleen maar voor "shared" kon kiezen bij betalingsopties... allemaal goedgekomen dus en spullen ontvangen zonder extra overschrijvingen. Die banken zijn er zelf nog niet helemaal uit hoe dat nou allemaal werkt met onderlinge bankbetalingen binnen Europa. DV rekent alvast een extra Fee... maar Thomann doet dat niet en neemt dat kennelijk op de koop toe.. maar goed de prijs voor deze set is natuurlijk wel een mega bargain.
 
Ik bestel altijd gewoon online bij DV en betaal met creditcard wat het totaal aangeeft.
 
Heb'm ook binnen. Bestellen bij DV247 is net zo simple als bij Thomann of elke andere online lingerie/homoporno/belgischechocolade/gearlustsite. Duurde wel 12 dagen voor de neanderthalers van DPD het pakket uit pure wanhoop maar bij een willekeurige buuv afgedropt hadden maar de klantenservice gedurende deze periode deed denken aan mijn geriatrische groentenboer. Hulde.
Hetgeen niet gezegd kan worden van 1 a 2 verkopende synthforumlijders die denken slim te zijn. Hunnie dur scrotum in het tostiijzer!
 
Wauw heerlijk om dit tegen te komen :D, Ik heb nog helemaal nieuw in met het bestellen in het buitenland met creditcard.

hoelang moesten jullie wachten voordat dit product binnen kwam?

Groetjes
 
Back
Top