• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

UAD2 Duo Core PCI-kaart en Native Instruments Komplete 6 Update

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Dancehall Vibes

Ingeburgerd
Lid sinds
28 november 2008
Berichten
75
Te koop aangeboden een spiksplinternieuwe UAD2 Duo Core PCI-kaart (doos is nog ingesealed in plastic) en een ongeopende en ongeïnstalleerde Native Instruments Komplete 6 update.

UAD2 Duo Core PCI-kaart
Wat kan ik nog vertellen over het alom bekende UAD2 platform van Universal Audio? Deze PCI-kaart met 2 SHARC processors kan worden gebruikt om de excellente plug-ins van Universal Audio op te draaien in elke DAW. De afgelopen jaren zijn er flink wat plug-ins verschenen van Universal Audio waaronder klassieke compressors zoals de LA-2A, de 1176 LN, de Fairchild 670 en de DBX 160, channelstrips van Neve en SSL, EMT reverbs, de Roland Space Echo en nog veel meer. Check voor meer informatie de website van Universal Audio: www.uaudio.com

De UAD2 Duo Core komt standaard met de volgende plug-ins: 1176 LN limiting amplifier, 1176 SE limiting amp (light version), LA-2A levelling amplifier, Pultec EQP-1A program equalizer en de RealVerb Pro room modeler.

De kaart is nieuw in de doos (doos is nog ingesealed in plastic). Ik heb deze kaart onlangs telefonisch geregistreerd bij Universal Audio. De voucher van USD 50 zit daarom niet meer bij het pakket. Bij aankoop zal de kaart vanzelfsprekend worden overgedragen naar jouw UA-account.

Vraagprijs: 600 euro

Native Instruments Komplete 6 Update
Komplete is het verzamelpakket met alle softinstruments van Native Instruments. Het pakket bevat: Kontakt 4, Absynth 5, Guitar Rig Pro, Reaktor 5, Massive, FM8 en Battery 3. Deze update is voor eigenaren van een licentie van Komplete 2, 3, 4 en 5.

Deze software is ongeïnstalleerd nieuw in de nog verzegelde doos. Deze bevat installatie dvd's en handleidingen voor de verschillende software.

Vraagprijs: 75 euro

Stuur me gerust een PM bij vragen.

Groeten,
Danny
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top