• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland V-COMBO VR-700

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Dereviled

Nieuwkomer
Lid sinds
13 juli 2010
Berichten
1
Slechts eenmaal gebruikt. Originele verpakking, bon en garantie aanwezig.

Zie ook recensie op http://www.keyboardmag.com/article/roland-v-combo-vr-700/June-2010/114299

De VR 700 V-Combo verrast vriend en vijand met talrijke realtimefuncties en een oersimpele bediening. Hij bevat een Virtual Tonewheel- orgelklankbron met de bijbehorende schuiven en alle onmisbare ensembleklanken (vleugel, elektrische piano's, strijkers, kopers, solosynths enz.). De V-Combo-vlag dekt dus duidelijk de lading, omdat hij alles in een, eenvoudig te transporteren en snel aangesloten is. Dit alles voor een compact budget. Begeleidingen, interne ritmes, fantastische effecten en een waterfall-klavier ronden het plaatje af. De Roland VR-700 is goed gereedschap voor live toetsenisten.Kenmerken en specificaties van de roland VR-700:*De ongeevenaarde Virtual Tonewheel-technologie van Roland met een authentiek orgelgeluid en modelingfuncties.
Registerschuiven, rotarysimulatie, versterkermodellen, plus Active Amp Enhancer.
76 toetsen tellend waterfall-klavier voor perfecte glissandi en een snelle respons.
Split-functie voor de simulatie van een dubbel manuaal, aansluiting voor optioneel baspedaal (Roland PK-25A, PK-7A).
Alle benodigde ensembleklanken, o.m. piano_s (aparte multisamples voor alle 88 toetsen), e-piano_s, strijkers, kopers, synthpads enz.
Vol polyfone orgelsectie, 128-stemmig polyfone ensemblesectie.
Weergave van WAV/AIFF/MP3/SMF-bestanden (voor begeleidingen).
Interne ritmepatronen voor het instuderen van nieuw repertoire of als begeleiding
Je eigen instellingen en de systeemparameters kunnen naar een USB-geheugenstick worden weggeschreven en van daar worden geladen.
Talrijke in- en uitgangen, o.m. professionele XLR-uitgangen.

Prijs : 1450,-
Info: info@delivered.nl

VR700-xlarge.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top