• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

DBX 160X, analoge sequencer, TR505 (met mods), Kawai K1m (met mods)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

koediman

--<{(OoO)}>--
Lid sinds
11 augustus 2003
Berichten
3.485
Locatie
Rotterdam
-DBX 160X

Zo ongeveer de goedkoopste goede compressor die er te krijgen is. Niet te vergelijken met moderne DBX zooi in deze prijsklasse. Ook nog eens heel simpel in gebruik. Klinkt gewoon als een klok.
In redelijke staat (wat krasjes en de bypass knop werkt niet perfekt, doet het wel maar je moet'm af en toe twee keer indrukken voor resultaat that's it). Qua geluid en werking uiteraard perfekt.

300 euro


-Kawai K1m (met mods)

Ondergewaardeerde vectorsynth. Veel synth voor erg weinig geld. Geweldig voor ambient pads en dergelijke maar ook leuke fm achtige basjes, orgels etc.
Deze heeft vier schakelaars bovenop voor unieke extra digitale fun.
Nogal bekraste staat maar werkt perfekt.

70 euro


-Analoge zelfbouw sequencer

16 steps, 2 CV uitgangen (1 met portamento, 1 zonder), gate in/out, clock in/out, trigger in. steps afzonderlijk aan/uit te zetten. per step tune en finetune pot.
te gekke reverse en random modes (naast uiteraard "gewoon vooruit"). instelbaar van 1 tot 16 noten per sequence.
Echt een superkompleet, prima werkend ding. Helemaal nagekeken door professionele tech en door mij ook nog eens van 32 prachtige knoppen voorzien.
Behuizing mist zijkantjes. Levert 100% geen gevaar voor elektrische schokken ofzo op, kosmetisch echter wat lullig geef ik toe. ;-) Voor de rest vind ik'm persoonlijk er erg tof uitzien.
Komt ook een handleiding (nou ja... 1 briefje met wat handige synctips en uitleg van mogelijkheden) van de oorspronkelijke maker bij.

300 euro


-TR505 (met mods)

Gave drumcomputer met oorspronkelijk al toffe sounds maar als extra een enorme hoeveelheid schakelaars voor elke denkbare modificatie. Erg netjes uitgevoerd ook nog eens.

150 euro


Alle spullen inclusief adapter (waar nodig)

Exclusief verzendkosten (10 euro per verzending). Eventueel af te halen in Rotterdam.

foto's volgen
 
foto's
 

Attachments

  • dbxfront.jpg
    dbxfront.jpg
    102,2 KB · Bekeken: 94
  • dbxschuin.jpg
    dbxschuin.jpg
    100 KB · Bekeken: 104
  • dbxback.jpg
    dbxback.jpg
    100,2 KB · Bekeken: 95
  • k1m.jpg
    k1m.jpg
    100,8 KB · Bekeken: 96
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top