Pasen: Scharrelweekend Rdam o.a. DJ Assault

OnAcid

Slager van Schiedam
Lid sinds
6 september 2001
Berichten
4.724
Locatie
Schiedam
DJ ASSAULT (USA)
Voor de derde keer slaan Rotterdamse podia de handen ineen en organiseren tijdens het Paasweekend (17 t/m 20 april) voor de derde keer het Scharrelweekend. Rotown en WaterFront zijn host tijdens dit kakelverse muziek-, dans- en scharrelfestijn. Voor vier dagen lang het beste van Rotown en WaterFront zijn passepartouts verkrijgbaar voor maar € 12,50 - inclusief 4 consumptiebonnen! Natuurlijk kun je de bands en dansavonden ook apart bezoeken, je betaalt dan de losse entreeprijzen. Voor meer informatie check www.scharrelweekend.com.
DJ Assault aka Craig Diamonds “The Street Narrator” heeft een hele grote vinger in de pap gehad bij het populariseren van ghettotech (booty music) - uit de straten van Detroit, het clubcircuit in. Ghettotech onderscheidt zich van andere techno door het vermengen van electrobeats met hardcore, en pikante danwel pornografische teksten. Geen stijl is veilig voor de man, alles kan voorbijkomen tijdens zijn sets, van house, techno,jungle tot r&b. Op zijn eigen labels Assault Rifle en Electrofunk verschenen zijn klappers (i.s.m. producer Mr. De) ‘Crank this mutha’, ‘Sex on the beach’ en ‘Ass and titties’. De populaire serie mix cd’s SUDS (Straight Up Detroit Sh*t) geven een goed beeld van zijn snelle ghettotech DJ stijl. Op zijn studio-albums (laatste: ‘Jefferson Ave’) is de hoofdrol weggelegd voor Assaults dirty raps over snelle booty-bass ritmes. Lekkere rapnummertjes met catchy refreintjes waarop ‘t makkelijk meezingen is - “accelerated funk”, zoals hij het zelf noemt.

Het voor- en naspel in de grote zaal wordt verzorgd door de badass motherfuckers van ElectroRock Seutek en DJ Alien. Deze kontschoppers gaan jullie ook de nodige ghettotech laten horen, Rotterdam stijl je weet toch! Rustig bouwen deze soundperverts een solide bodempje van oldskool electro en fruitig frisse Chicago house en Detroit techno. Als de Asses en Titties nog aan het natrillen zijn van de BootyKing uit Detroit pompen Seutek en Alien de speakers op tot maximaal bereik met een meedogenloze electrodiscotechset die recht uit het hart komt. In het café de electroneefjes Deefrost en LCD die net terug zijn van een tour door de Franse Alpen. Dit eigenwijze duo kreeg de handjes op elkaar en de voetjes van de vloer tijdens de eerste twee edities van ElectroRock. Hun stijl is gevarieerd en verassend, satisfaction guaranteed...
 
Back
Top