• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg Triton Extreme 88 (z.g.a.n.)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Oduberrp

Stamgast
Lid sinds
26 juli 2004
Berichten
105
Locatie
Rotterdam
Vanwege de belangstelling om terug te gaan naar waar het allemaal mee begonnen is: piano spelen, doe ik mijn Korg Triton Extreme 88 weg om uiteindelijk een Roland RD-700GX aan te schaffen.

De Korg Triton Extreme verkeert in zeer goede staat (z.g.a.n.) en heeft altijd op één plek gestaan. De originele aankoopbon (Peter Verspuy) en de originele handleidingen zijn nog steeds beschikbaar.

De Korg Triton Extreme 88 mag weg voor €1800,- en is op te halen in Dordrecht.

Met vriendelijke groet,

Robin
 
De maart 2010 aanbieding: € 1700,-. :okdan:
 
P1000665a.jpg


Wie komt deze Korg Triton Extreme 88 ophalen?
 
Voor € 1550,- mag deze prachtbak weg...

MvG.,

Robin
 
Er is interesse, echter de Korg staat nog steeds te wachten op een nieuw baasje... Gezien de reacties ben ik wel tot inzicht gekomen dat de prijs in de OP wat aan de hoge kant was, sorry. Ik ben bereid om de Extreme 88 nog iets scherper neer te zetten voor de absolute bodemprijs van: € 1500,-

Voor dit bedrag kom je deze prachtsynth niet tegen, als je de TEX88 al 2e hands tegenkomt. Kom op..., wie biedt!?
 
Interesse..., maar nog steeds niets concreets! De eerste met een serieus bod, is dus nog steeds de gelukkige winnaar. Ruilen behoort ook tot een optie, echter dan voor een Yamaha Motif ES8 (en in zeer goede staat!).
 
Wel... niet.... geen geld.... kom op mensen! Een complete workstation met:[lijst]
[*] ingebouwde sequencer (16 sporen);
[*] ingebouwde sampler;
[*] ingebouwde buizen voorversterker (Valve Force);
[*] 120-stemmig polyfonie;
[*] touch screen;
[*] usb-aansluiting met PC;
[*] etc.
[/lijst] en deze lijst gaat zo nog wel even door. Weinig aktie op de 2e hands markt op dit moment, dus tijd om de boel een beetje op te schudden. T/m woensdag 7 april 2010, mag de Korg Triton Extreme weg voor € 1400,-!!!, voor de snelle beslissers. Daarna gaat de prijs weer netjes omhoog.

Met vriendelijke groet,

Robin
 
Dat had zo gemoeten :okdan:!

Wel... niet.... geen geld.... kom op mensen! Een complete workstation met:
  • ingebouwde sequencer (16 sporen);
  • ingebouwde sampler;
  • ingebouwde buizen voorversterker (Valve Force);
  • 120-stemmig polyfonie;
  • touch screen;
  • usb-aansluiting met PC;
  • etc.
en deze lijst gaat zo nog wel even door. Weinig aktie op de 2e hands markt op dit moment, dus tijd om de boel een beetje op te schudden. T/m woensdag 7 april 2010, mag de Korg Triton Extreme weg voor € 1400,-!!!, voor de snelle beslissers. Daarna gaat de prijs weer netjes omhoog.
 
Gereserveerd!
 
Verkocht aan een sympathiek forumlid! Mag dicht! :verkoght::slotje::okdan:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top