• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland RA90 + cards & Akai S6000 + extra's

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Lennox

work in progress
Lid sinds
19 november 2005
Berichten
1.829
Roland RA90 geavanceerd arrangeer module met geluiden en 4 extra Sound Cards, klinkt verrassend goed, echter moeten de potmeters schoongemaakt worden de waarden verspringen bij sommige, zo kocht ik heb helaas al heb ik zelf geen zin in. Verder in nette staat met handleiding en adapter €50,- inclusief verzendkosten.

Akai S6000 supersampler met afneembaar front maximaal aantal MB's geheugen harddisk, extra lange kabel voor het display, scsi toren met 5 cd-rom spelers dus 5 sample cd's tegelijk scannen (zeer handig) en scsi zip drive, USB aansluiting voor gebruik met PC. Let op zit geen FX kaart in en is 64 stemmig ipv 128. Dit is normaal standaard maar helaas heeft de vorige eigenaar dat verzuimt te vermelden. Één troost die fx zijn echt waardeloos en aan 128 stemmen tegelijk kom je nooit :D Kortom deze mis je echt niet.
€475,- wel afhalen want dit is nog een echte sampler met kilo's.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top