• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Laatste hardware: o.a. TL Audio, Kurzweil

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

OJS

..............
Lid sinds
1 januari 2003
Berichten
2.957
Locatie
Drenthe
TL Audio C1 met RCA tubes.
Eigenlijk raar dat zich nog niemand gemeld heeft voor deze bak. Zeer veelzijdig apparaat. 2e preamps en 2 compressor/limiters. Ingangen voor mic, line, instruments (synths!) en gitaar. En mét sidechain. Te gebruiken voor vrijwel alles: opnemen, opwarmen tracks, bus compressie en mastering. Alleskunner voor in de betere home studio. Gaat alleen weg omdat ik een soortgelijke machine heb staan.
Richtprijs 800,-.

Kurzweil Mangler
Nauwelijks gebruikt. Nog met garantie. Top-fx bakkie. Geruild met iemand, maar moet toch weg. Phasers, flangers, chorus, rotary speaker simulators, delay, filters, pitch shifters, freq shifters, distortion en compression. De Laserverbs zijn beroemd.
Richtprijs: 400,-

Behringer Powerplay HA4000
Hoofdtelefoon versterker en -mixertje: 50,-

Bij voorkeur geen ruil, tenzij je met wat heel moois aan komt zetten.
Contact graag per email: ojstrijbis@telfort.nl

mod: graag toestemming om deze thread niet samen te voegen met de sample-cd's. Anders wordt het zo'n lang verhaal. En bovendien zijn de aangeboden items wel erg verschillend.
 
Prijzen aangepast

Prijzen aangepast

TL Audio C1 met RCA tubes.
2 preamps en 2 compressor/limiters. Ingangen voor mic, line, instruments (synths!) en gitaar. En mét sidechain. Te gebruiken voor vrijwel alles: opnemen, opwarmen tracks, bus compressie en mastering. Alleskunner voor in de betere home studio.
Richtprijs 750,-.

Kurzweil Mangler
Top-fx bakkie. Phasers, flangers, chorus, rotary speaker simulators, delay, filters, pitch shifters, freq shifters, distortion en compression. De Laserverbs zijn beroemd.
Heb er van de week nog even mee geknoeid. Zit een hele mooie cab distortion preset in voor rhodes.
Richtprijs: 350,-

Behringer Powerplay HA4000
Hoofdtelefoon versterker en -mixertje: 40,-

Contact graag per email: ojstrijbis@telfort.nl
 
update:

De C1 is verkocht.
De Mangler is nog steeds beschikbaar: 375,-
Behringer Powerplay HA4000: 40,-
 
De Powerplay is verkocht. Deze mag op slot. Ik maak een nieuwe (verzamel)draad aan.

:slotje:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top