• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg Nano series set, Yamaha Motif MO8 synthesizer met 88-keys piano klavier

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Rhy

Ouwe rot
Lid sinds
12 november 2001
Berichten
723
De set bestaat uit:

black-korg-nano-ultimate.jpg


# Korg NanoKEY: Een MIDI keyboard met 25 toetsen dat kleiner is als een toetsenbord van een 15,4” laptop. Voorzien van Control Change modus (te configureren via KONTROL editor), pitch en modulatie toetsen, octaaf switch en een USB aansluiting. Wordt geleverd met download code voor KORG M1LE software.

# Korg NanoKONTROL: Een hele betaalbare en zeer compacte controller met zeer veel functionaliteit (toe te wijzen via de KONTROL editor software). De NanoKONTROL heeft 9 faders, 9 draaiknoppen, 18 drukknoppen en een transport sectie.

# Korg NanoPAD: De Korg padKONTROL is een van de beste drumpad’s op de markt. Nu is er een nog compactere versie van op de markt: de NanoPAD! Voorzien van 12 drumpads pads en een X-Y touchpad om natuurgetrouwe drumeffecten te maken zoals flams en rolls.

Staat product: Alleen uit de dozen gehaald. Ongebruikt. Inclusief factuur met nog 1 jaar garantie.
Reden van verkoop: toch geen tijd om te musiceren op mijn sabbatical door Europa (zoals wel verwacht)
Vaste ophaalprijs: 150 euro.
 
Yamaha Motif MO8 synthesizer met 88-keys piano klavier

Yamaha Motif MO8 synthesizer met 88-keys piano klavier

Yamaha MO8 music production synthesizer - 88 balanced hammer action keys, AWM2 tone generator, 64 note polyphonic, 16 part multi-timbral capacity (internal). Wave: 175Mb (when converted to 16bit linear format), 1,859 wave forms, presets: 512 voices, 64 drum kits, GM: 128 normal voices and 1 drum kit, user: 128x 2 (bank 1: original, bank 2: picked up from preset), filter & effects system, 1,787 arpeggio preset types, 256 user types. Dimensions: 167 x 1357 x 386mm (HxWxD). Weight: 21kg.

In het kort: sound engine van de Motif ES serie, minus de sampler, maar wel het geweldig 88-tellende piano klavier. Maandenlang veel plezier van gehad. Ik ga de rest van jaar echter rondreizen door Europa, en kan de MO8 helaas niet meenemen, dus doe er dan liever iemand anders een plezier mee, tegen een fixe korting t.o.v. de winkelprijs uiteraard. Het gaat om een complete set.

Verkeerd in zo goed als nieuwe staat, inclusief alle standaard toebehoren (kabeltjes, handleidingen), alsmede ook Yamaha sustain en los demper pedaal, Sennheiser HD485 headphones (waar een fenomenaal geluid uitkomt), X-standaard, en een professionele carrybag, en allerlei extra PC/Apple software voor het tevens optimaal aansturen van je DAW.

De set vertegenwoordig nieuwwaarde van circa 1700 euro. Het geheel mag weg vanaf 1200 euro (alleen verkoop in 1x).
 
*schop* & opsplitsing & prijsverlagingen (door financiele meevaller)

# [€950] Yamaha MO8 + originele handleidingen
# [€10] X-standaard
# [€25] hele rits extra jack-jack, jack-tulp, en midi kabels
# [€50] Yamaha FC4 & footswitch pedalen
# [€50] Sennheiser HD485 professionele headset
# [€60] Feedback Nylon carry bag
# + hele extra verzameling Yamaha editors & software.
Totaalprijs wanneer deze eerste week van maart verkocht wordt: €1000 !!!

# [€135] Korg Nano series prijsverlaging; 19% korting t.o.v. de nieuwprijs. Gekocht bij Feedback, originele factuur meegeleverd. Alles is nog geen 3 weken oud nu. Alleen uit de doos gehaald, niet op gespeeld.
 
Ohja voorkeur gaat uit naar naar mailen op rhyker@gmail.com (ipv via PB systeem van DSF)
 
Korg Nano series vandaag verkocht!

Wie nog voor de MO8 set voor de belachelijk lage prijs van €1000 ?
 
alles verkocht, deze thread mag opslot
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Vergelijkbare discussies

Back
Top