Vienna & Pacific

Coriiander

Coriiander Productions
Lid sinds
5 september 2006
Berichten
87
Locatie
Geleen
Hey hey,

Ik was recent enigzins op reis door muziekland en heb de plaatsen/sferen waar ik gekomen ben vereeuwigd in enkele geluidsfragmenten. Dit zijn geen volledige tracks, en ook zeker niet als dusdanig bedoeld. Dit is enkel wat gerommel in mijn kleine thuisstudiootje om een sfeervol geheel neer te zetten.

Vienna
Terwijl ik in Venetië, langs de grachten met gondels, van een heerlijk wijntje zit te genieten dwalen mijn gedachten (in een cirkeltje) af. Het komt vast door de warme zon. Mijn geest reist door het Venetiaanse, naar een meer surrealistische werkelijkheid, tot een droom. Mijn geest komt terug in Venetië en bedenkt zich dat het leven heerlijk is. Om op te dansen.

In dit fragment heb ik geprobeerd deze reis vast te leggen. Aan de hand van één enkele melodielijn. Eén melodie die je meeneemt op een reis door diverse sferen.

http://www.coriiander.com/audio/vienna.mp3

Pacific
De zon schijnt in alle stilte lekker warm op mijn huid. Waar ben ik? Ik zie overal blauw water. Het kabbelt rustig. Ik ben alleen. In the middle of nowhere. Op een houten vlotje in de Atlantische Oceaan. Hoe kwam ik hier terecht? Ik kijk in het water en zie prachtige scholen van subtropische vissen aan mij voorbijtrekken. De mooiste kleuren. Geen zorgen. Het hindert niet hoe ik hier kwam; ik geniet nu even van dit moment. Oh; zie die prachtige grote waterbubbels omhoog komen.

Wederom een fragment (een tweetal uitvoeringen) om deze scene vast te leggen. Hopelijk bevalt het jullie. Ik ben in ieder geval tevreden en prijs mij een gelukkig mens dat ik de mogelijkheid heb gehad zulke dingen als dit te kunnen en mogen maken.

Pacific 1
http://www.coriiander.com/audio/pacific1.mp3

Pacific 2
http://www.coriiander.com/audio/pacific2.mp3
(synthgeluid halverwege is bewust zo zacht - why oh why :))



Greetz,

Coriiander,
Ectoplasm Productions




p.s. Vienna moet uiteraard Venice zijn :)
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top