• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha CS2x en/of Roland JX305 te koop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

bert of kosmic

Nieuwkomer
Lid sinds
20 december 2008
Berichten
8
Voor de liefhebber jaren negentig machines.

CS2X

De Yamaha CS2x is de bekende dance bak waarmee je vette performances kunt maken. Voor de tijd een geweldige arpeggiator en alles tweakable. behoorlijke 16 parts MIDI mogelijkheden als je je wilt verdiepen in PC sequencer software. Veel editor SW en patches beschikbaar. Specs volop op internet beschikbaar.

JX-305

Daarnaast ook de JX305 Groovesynt (toetsenbord variant van de MC-505 groovebox) te koop.

Deze JX-305 synthesizer is de toetsenbord variant van de legendarische MC505 groovebox van Roland. De Jx-305 heeft alle geluiden aan boord van de MC-505 plus nog extra golfvormen voor de meer traditionele geluiden. De JX-305 is net als de MC-505 uitermate geschikt voor electro, dance, trance en techno produkties.

Bijna alles is realtime instelbaar via de 9 draaiknoppen, er zit een hele krachtige synthese in waarmee je de geluiden helemaal naar eigen wens kunt aanpassen en ook het maken van nieuwe sounds gebaseerd op de uitgebreide wave rom. Je kunt de geluiden ook stapelen en zodoende tot krachtige patches komen.

De kracht van het instrument ligt met name in de wijze waarop de 768 presetgroove-"patronen" gemakkelijk kunnen worden gecombineerd in de ingebouwde 8-sporensequencer (die een uitgebreid geheugen heeft dat tevens kan worden aangevuld d.m.v. "SmartMedia"-kaarten) of de phrasesynth (960 geheugenplaatsen). De arpeggiator kent 53 standaard stijlen en kan volledig naar smaak aangepast worden voor eigen arpeggio's.

Ik heb mijn JX305 altijd binnenshuis gebruikt, niet in de studio en niet live. Ziet er nog perfect uit.
Inclusief originele handleidingen en originele powersupply.

Wegens tijdgebrek te koop (jonge kinderen, geen tijd meer voor serieuze hobbies)
Je ziet hem haast niet te koop want niemand doet hem weg (klassieker net als MC-505!) en hij wordt niet meer gemaakt.

ik heb ook een website met diverse mp3 produkties die ik gemaakt heb met enkel de JX305, ook reviews, etc.
mail even als je de link wilt, want links naar websites kan je niet plaatsen op marktplaats.

Type display
backlit-LCD
Toetsenbord
61 toetsen met velocity
Polyfonie
64 stemmen
Type synthese
PCM (sampled waveform) based synths, gebaseerd op legendarische Rolands JV-1080 synths engine.
Filters
Digitale realtime- en MIDI-gestuurde resonant LPF
Multitimbraal
24 (8 algemeen, 16 realtime phrasesynth)
Geheugen
- 640 preset patches, 256 user patches,
- 28 drumkits, TR-909, TR-808, TR-606, CR78&Cheaps, Techno 1/2/3, Hardcore, Ambient, House 1/2, Jungle, Drum'n'Bass 1/2, Hip-Hop, Funk, Electro, Jazz, Brush, Disco, Reggae, Rock, Industrial, Ethnic, Reverse, Standard 1/2, Power 1/2, Indasia
- 768 dancepatterns waarvan 256 userpatterns
Effecten
reverb, delay, chorus, en 24 multi-effects, per part instelbaar: 4-band EQ, Spectrum, Enhancer, Overdrive, Distorsion, Lo-Fi, Noise Generator, Radio Tuning, Phonograph, Compressor, Limiter, Slicer, Tremolo, Phaser, Chorus, Space-D, Tetra Chorus, Flanger, Step Flanger, Short Delay, Auto Pan, Feedback pitch shifter, Reverb, Gated reverb)
Aansluitingen
Audio uit (L(Mono)/R), Sustain, Controlpedal 1/2, Phones, MIDI IN/OUT/THRU
Control
MIDI IN/OUT/THROUGH
Extra's
8-sporensequencer, arpeggiator (53 preset en 10 user styles) en realtime-"Phrase Synthesizer
Gewicht:
6.9 kg
Afmetingen:
1,011 (W) x 289 (D) x 83 (H) mm


Beide synths vullen elkaar goed aan qua geluiden; de jx305 is een mooie master met zijn ingebouwde sequencer en preset patterns. de 305 kan ook goed de cs2x aansturen indien je geen computer software wil gebruiken.

prijsstelling. 200 EUR voor de cs2x en 275 eur voor de jx-305
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top