Logic 7 en midi out naar de pc

CHMC

Nieuwkomer
Lid sinds
16 juli 2005
Berichten
4
(PS: deze post staat ook in het sequencing forum, mochten de mods er iets op tegen hebben, verwijder gerust!)

Hey allemaal!

Newbie, en meteen een newbie vraag. Ik zal het zo duidelijk mogelijk uitleggen!

Ik heb een ibook G4, met daarop Logic 7 express, die weer verbonden is met een M-Audio Keystation 61es. Deze gaat via de usb kabel mijn ibook in. Nu heb ik ook een Acer Travelmate, waarop software staat van Native Instruments. Ik heb op de Acer een midi interface met 1 midi in, 1 midi out, en ook verbonden via usb.

OP mijn Keystation 61es zit ook een midi-out. Deze heb ik dus aangesloten op de midi in van de acer midi interface. Tot hier loop het perfect, ik kan alles bespelen via mijn keystation. Maar nu komt het!

Wat ik zo graag zou willen, is dat Logic 7 Express de midi data die ik invoer in de sequencer, afspeelt op bepaalde midikanalen zodat deze klanken worden opgewekt vanaf de Acer laptop. Dus even kort samengevat --> Logic 7 stuurt midi naar de acer, acer speelt midi data. Dit krijg ik dus niet voor elkaar. Heeft er iemand ervaring met het opzetten van een soortgelijke midi out in logic 7 via de Keystation (of soortgelijk iets) en hoe krijg ik dit voor elkaar?

Nou, ik wacht het af!

CHMC
 
Bericht door een moderator:
AUB niet dubbelposten; dat is nergens voor nodig, en maakt het forum minder leesbaar voor iedereen!
 
Sorry, mijn excuses, ik zal er in elk geval op letten!

Niemand die mij trouwens verder kan helpen?

Heb wel iets aparts; als ik vanaf mijn laptop in Nuendo de iBook aanstuur, lukt het wel. De "knik in de kabel" zit hem dus ergens in Logic 7, maar ik kan niet vinden waar t m dat nou in zit!
 
Back
Top