Geef ons eens even feedback ... als je wil

patrickpincher

sound hunter
Lid sinds
18 januari 2007
Berichten
961
Locatie
in de diepmenselijke chaos
... we zijn hier aan een avondlijke sessie bezig, en hadden een ideetje dat we zonet even uitwerkten.

Gezien we onderling nogal van mening verschillen, dacht ik het dan maar via deze weg te beslechten.

... ik heb het stukje (dat de intro van een nummer moet worden) even snel bijeen-getrackt naar een mp3.

... spuwen maar die gal !

(.. als stimulans misschien bijvermelden dat mijn vrouwelijke groepslid "Lena" noemt, ... en ze nog vrij is, ... en leeft en slaapt op synthesizers en 1 gitaar, en ze persoonlijk uitkijkt naar je antwoord)
 

Attachments

  • WTF.mp3
    3,3 MB · Bekeken: 48
Laatst gewijzigd:
tja, dan past de titel toch niet echt
klinkt niet echt happy

maar concept van de muziek vind ik wel OK als intro.
ben benieuwd naar het vervolg...
 
Ik haat gothic en ik haat een 2 stemmige partij die irritant jaren 70 staccato probeert te zingen als een middelseeuws koor. vond ERA al irritant maar dit is zeg maar een ERA in de TVkantine > NIET DOEN.......
 
Als ze lekker is vind ik het te gek! Zo niet, dan is het niks voor mij :P
 
Ik hoor wel ergens een grotesk intro doorschemeren en het kan nog alle kanten uit, maar de zang is gewoon ronduit irritant en doet gelijk gothic aan. ik zou dit meer de keltische kant op laten gaan als er zo nodig zang in moet. kijk eens naar de opening van Armin only, daar klopte het plaatje (voor mij althans) wel.
 
en het is an end to life (als in terminaal) anders is het een einde van het (live) optreden..... dus behalve NL kan ze ook al geen engels....
 
en het is an end to life (als in terminaal) anders is het een einde van het (live) optreden..... dus behalve NL kan ze ook al geen engels....

... zoals in "live your life" ... heeft niets met optredens te maken ...."we end to live" ... goed zo nu meester ? ( ze geeft misschien wel bijlessen als je het vraagt)
 
Ik moet Raphie toch gelijk geven, maar ik kan slecht tegen steenkolen Engels :D ... Voor de rest klinkt het niet verkeerd, al is het niet direct mijn smaak.
 
Wel sfeervol als je met zelfmoordneigingen rondloopt....heb me mesjes al gepakt.....:)

Even zonder dollen wat is het meningsverschil dan eigenlijk? Ik geef Lena sowieso gelijk....8)
 
Life never seems to be the way we want it but we end to live it the best way we can....there's no perfect life..but we can feel it with perfect moments..

L.
hier is live het werkwoord en kan het wel. but then you end your life and you cease to exist, you can also exterminate life, or live forever....... get it?
 
Back
Top