• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog Voyager Anniversary edition + VX-351

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Eentonig

Stamgast
Lid sinds
12 juni 2005
Berichten
268
Locatie
Utrecht
Moog Voyager Anniversary edition. Zwart met blauwe backlight.

+ VX-351 expansion
+ Filter upgrade door Music House

Zeer weinig uren gebruikt. Hij heeft jaren in een doos (droog en warm) opgeborgen gelegen terwijl ik in het buitenland woonde. Een jaar geleden heeft hij een volledige onderhoudsbeurt gehad en is het filter extra verbeterd (stabieler gemaakt) door Music House in Utrecht. Hierna eigenlijk niet meer aangeraakt.

Z.g.a.n., geen gebruikssporen, nog in originele doos.

Vraagprijs 2300 euro

(Fotos volgen nog)
 
De beloofde plaatjes. De blauwe backlight ziet er erg mooi uit in het donker / schemer, maar in het licht zie je er natuurlijk weinig van. Ik kan er wel een van de verlichting maken op verzoek, maar online is er ook zat te vinden.

OS is 2.5, maar er zal vast inmiddels een update zijn.

IMG_6493.jpg

IMG_6498.jpg

IMG_6499.jpg

IMG_6503.jpg

IMG_6504.jpg

IMG_6509.jpg
 
De VX-351 is inmiddels verkocht.

Daarom kan de vraagprijs ook iets naar beneden natuurlijk.

2200
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top