Hupla...... Putney met keys

Kad niet gezien dat je een belg was maar het is nog meer dan een kwart miljoen belgische franken he.
Damn das veel geld toch.
Bijna 100.000 bfr per oscilator whoehaaa.
Is dit nog normaal of zijn we gewoon zot?
 
zo is het!

misschien niet zo'n hele mooie om te zien, maar daar is veel aan te doen, wat het hout betreft. ik denk toch dat er wel zo'n 10 per jaar te koop te vinden zijn, dit is nummer 4 al, in een betrekkelijk korte tijd.
en zo heel veel liefhebbers zullen er toch niet zijnm die in deze barre tijden ook nog eens de portemonnee wagenwijd openzetten?!
 
nou Gert,
je hebt meteen weer een kleine soap veroorzaakt. er waren al klachten vanuit nederland binnengekomen bij de verkoper, waaronder van synthforumleden, dat sommige buitenlandse bieders wel (ik had dus het openingsbod geplaatst) en andere niet konden meebieden. zelfs met commentaar over de bieder en al. het is een mooie wereld als de synths steeds duurder worden en gewilder.

hier is de nieuwe link: http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120641174328&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
 
Waarvoor dank! Khad hem nog niet gezien.
Zolang we er maar niet opvliegen als wilde honden op een fricandel.
Want er zijn precies veel geintreseerden, het zou wel weer es uit de hand kunnen lopen denk ik......
 
het hangt er maar net van af hoe een wilde hond jij zelf bent. de limiet van faneflip is al bereikt, dus die valt af. ;)

ik heb zelf een beetje meegeboden, maar ik denk dat ik er mee ga stoppen, als ik er nog geen had, zou ik verder gaan (over 2 jaar lach je om dit bedrag) maar, ook gelet op de wazige foto's, waarop toch al te zien is dat ie niet in topvorm is, wil ik niet te ver gaan.

ik weet niet hoeveel serieuze volgers/ bieders er precies zijn, maar misschien ben je straks de enige. succes.
 
en dan reken je de verzendkosten nog niet mee. ik betaalde pas 270 pond voor next day delivery met fed ex.
ok, het kan ook voor 150 euro, denk ik, maar dan is ie wel bijna 2 weken onderweg met royal mail of tnt.

maar dat gezegd hebbende...... er ging er pas ook 1 voor omgerekend 8200 euro zonder verzendkosten, in engeland. zag er ook niet zo best uit en was ook nog eens niet van tristam cary, dus...... als het niet te ver oploopt en de staat meevalt, zou je nog steeds van een koopje kunnen spreken.
en zoals mijn goede vriend John pas uitlegde: over 2 jaar lach je om deze prijs.
 
Zou ik eerder voor deze gaan..

http://www.spheremusic.com/Bargaindtl.asp?Item=8024

Img8024.jpg
 

nog eens gekeken, maar ik niet. 7450 pond is al gauw 8500 euro en dat is dan nog maar de startprijs.

en dat voor een synthi A. is toch wat anders dan een Putney.

bekende namen en handtekeningen doen er misschien voor sommigen wel toe, maar wat mij betreft heeft elke synthi een historie en ik heb minstens zo veel vertrouwen in een opknapbeurt door bv Twiki, na verscheping, dan door Robin Wood voor verscheping.


A. Madness, er is wild geboden, maar misschien houdt het hier op, soms is is het ineens over. misschien dat je toch nog een bod in de laatste seconde zou kunnen overwegen. volgens mij zit je nooit verkeerd met een goede en mooie (dus nagekeken en opgeknapte - dat zou ik wel meerekenen) Putney voor minder dan 8000 euro.

ik ben trouwens wel benieuwd wat de synthi A van dr Zinoviev gaat doen.......
weet eigenlijk niet precies hoe dat werkt met vemia, ik vind het daar niet zo aantrekkelijk - er blijft veel te veel aan de strijkstok hangen terwijl de echte garantie/bemoeienis van vemia niet altijd zo concreet is naar mijn idee.
 
Back
Top