Dimension Pro + Rapture voor 89 Euro tot eind oktober.

picaja

Stamgast
Lid sinds
11 januari 2005
Berichten
242
Locatie
Zichem Scherpenheuvel
Deze morgen besteld: :P

Dimension Pro + Rapture voor 89 Euro tot eind oktober.

Dimension-Rapture_755x200.jpg


http://www.store.cakewalk.com/b2ceuro/ProductInfo.aspx?productid=10-DMRP1.20-20E



Joeri
 
dimension pro zit al gratis bij cakewalk Sonar en op Sonar forum wordt al gesuggereerd dat vanaf aankomende Sonar update Rapture volledige versie er ook gratis in zit. Dus als je Sonar al hebt misschien even wachten, heb je voor dezelfde prijs of klein beetje meer waarschijnlijk én de upgrade van Sonar én Rapture.
 
Registratiecode die ik heb gekregen werkt niet =(
Dat wordt weer een gedoe met de support van Cakewalk :stupid

Waarom moeten mensen die software kopen toch altijd slechter af zijn dan zij die het illegaal copiëren of downloaden? Het is soms om moedeloos van te worden... :(
 
Registratiecode die ik heb gekregen werkt niet =(
Dat wordt weer een gedoe met de support van Cakewalk :stupid

Yep, en die zijn hopeloos ... 2x heb ik een upgrade van Sonar in hun webstore gekocht. 2x niks gekregen. Wel een trackingnummer, maar gewoonweg niet opgestuurd volgens DHL ! De eerste maal hebben ze geld teruggegeven - tweede maal reageerden ze gewoonweg niet.

Dan maar naar Roland België gebeld die wel vriendelijk en behulpzaam waren en wat beschaamd over Cakewalk leken. Die hebben dan maar gewoon zelf de nieuwe Sonar naar me opgestuurd. Cakewalk is tot nader order voor mij de firma met de slechtste customer support.

Joris
 
Als ik geen werkende registratie code krijg meld ik bij mijn bank een frauduleuze verkoop en vraag ik mijn geld bij Mastercard terug.
zsit: probleem is opgelost. Blijkbaar lukt het registreren wel als je de installer als administrator draait en nadien de plugin de eerste keer ook als administrator draait.
 
Laatst gewijzigd:
Tering heb net maar mn credit card aangevraagd om deze te kennen kaufen... Hoop dat het lukt voor de 29e.

Van de andere kant, volgens mij heeft Cakewalk altijd wel van die 'special (TELL SELL) offers if you order right now :P'
 
Weet trouwens iemand of Raputure en Dimension probleemloos draait in Logic 9 Studio? Ik krijg de demo niet werkend (geven ze ook al wel aan op de website.... maar toch)
 
Back
Top