• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Midikeyboard Koopjes + Philips MFB

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Mike Rockmore

Ouwe rot
Lid sinds
7 juli 2003
Berichten
903
Locatie
Groningen
Ik heb hier te koop twee midi keyboardjes. De Garagekey & een kleinere van midistart (kleine toetsen) allebei fijn om on the road te gebruiken. The Garagekey is helemaal USB, voor de midistart heb je een adapter (lever ik uiteraard ook) nodig en een MIDI -> USB kabel. Morgen plaats ik foto's online. Let op! De Garagekey doet het prima op Win XP, maar heeft moeite met functioneren via Windows 7. Een van de redenen waarom hij weggaat.

Voor de Garagekey wil ik graag 15 euro hebben (met verzendkosten komt er 7 euro overheen). Voor de midistart vind ik een 10tje genoeg (verzenden is wederom 7 euro). Tevens heb ik te koop een setje Philips MFB Boxjes aangesloten. Niet lang geleden gekocht van een SFer, maar ik vind het toch te veel hassle om met passieve boxjes te werken. Voor een spotprijs mogen ze weg (ik heb ze voor 70 euro gekocht) Ze staan in de weg en ik ben het huis aan het opruimen. Daarom mogen ze voor 25 euro weg (32 euro inclusief verzenden). Goed bij interesse hoor ik graag van u via de PB!

Het midistart keyboardje
p9183904.jpg


Het garagekey keyboard
p9183907.jpg


Philips MFB boxen kunnen eventueel ook nog even gefotografeerd worden.
 
De Garagekey is inmiddels verkocht. De Philips MFB gaan gratis weg naar een hobbyist. De midistart is er nog, wel interesse nog niet akkoord oid. Komen bij de Studiospares SN10's een Yamaha NS10 emulatie look-a-like / emulatie. Wegens ruimtegebrek mogen ze weg. Ik heb ze 1 keer aangesloten en ze waren toch iets te groot voor mijn kleine kamer. Ik kon het niet meer naast mijn 1e setje kwijt, bovendien ben ik er nu wel achter dat ik in de toekomst geen versterkers etc er tussen wil hebben en dus gewoon aktieve monitors wil. Voor 70 euro zijn ze voor u. Ze kunnen eventueel verzonden worden, maar ze zijn aardig zwaar, dus dat kan tegen de 15 euro aan gaan lopen. Die kosten zijn uiteraard voor de koper. Hieronder een foto, die van mij zijn in absolute nieuwstaat. Nogmaals 1 keer aangesloten, verder niets meer mee gedaan (opgeborgen).

64016771.html
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top