grappenmaker(s) op marktplaats

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
309,. Wat een kutding was da,.. slechte pots,.. je was nooit zeker wat t ding ging doen,. en idd,. ruissssssssshhhh,.. en er was nog wa,. oh ja,.. omslachtig en niet veel fun voor live!

Doe mij maar een mc303,.. Heb ik nog steeds,. als extra drumseq voor live,.midi is zeker kut als je m als module wilt gebruiken,.. en om m te syncen heb je een kale clock nodig,.
Maar zoals er in de ad staat vermeld,. erg veel bruikbare drumgeluiden,. en de hakketakke sequencer staat garant voor beuksucces als je m live gebruikt.
Heb ook veel sets gedaan met 808 909 606 etc,.. en da's appels met autobanden vergelijken. Maar om hakkende beats te proggen met goede drumsounds is er niks mis mee,..

Hier een livetrackje da'k heb gemaakt met alleen de mc303 als basis destijds:
YouTube- 15 years freetekno,.. Mario010 mc Tablloyd Cyb-x010 Hardcore,.. video by DART
(Opgenomen de ochtend na de set)

leuk om te zien mario. ik kwam wat behoorlijk wat oude flyertjes en bekende namen tegen. heb mijn mc303 toen hij net uit wat nieuw gekocht en die gaat ook niet meer weg (nostalgie...en voor dat beetje geld laat ik hem lekker staan). mijn eerste liveset was op DT in bergen, en dat was ook op een mc303 8), toen...leuk, nu...mwa
 
mijn eerste liveset was op DT in bergen, en dat was ook op een mc303 , toen...leuk, nu...mwa

Ik krijg steeds meer het gevoel dat er hier meer producers dan muzikanten rondlopen.
Er wordt meer over perfecte sound geluld dan over composities.
Het maakt mij eerlijkgezegd niet zo veel uit hoe mijn dingen klinken, als het gevoel er maar is.
 
Ik krijg steeds meer het gevoel dat er hier meer producers dan muzikanten rondlopen.
Er wordt meer over perfecte sound geluld dan over composities.
Het maakt mij eerlijkgezegd niet zo veel uit hoe mijn dingen klinken, als het gevoel er maar is.

Je wil liever lullen over composities maar het maakt je allemaal niet zoveel uit hoe dingen klinken…..
waar slaat je reactie uberhaupt op :?
als je meer over composities wilt leren dan ga je toch lekker naar het conservatorium...daar kunnen ze je precies uitleggen hoe je dat ene vette accoord in in die mega track van je kan zetten 8o
 
OK sorry iets te zwart/wit geformuleerd...
Ik bedoel ermee te zeggen dat als je een goed nummer hebt geschreven het toch niet uit moet maken met wat voor apparatuur het is uitgevoerd?
Maar we raken volledig offtopic.
 
De prijs is niet het probleem. Als je zo'n snoer bestelt voor je RB303 of 606 krijg je hem nergens in....
 
Ik meen me te herinneren dat mijn 808 een fixed snoer had.
Mijn Roland W-30 had wel zo'n snoer.
 
In het verre verleden had ik een Roland md-8, had hem zonder snoer gekocht en heb toen gewoon, die 2 polige aansluiting verwijderd en gewoon een euro connector terug geplaatst, heb je ook nooit het probleem dat de kabel niet kunt vinden, als je hem dringend nodig hebt... of als je de juno 60+md-8 meenam ergens naar toen de kabel was vergeten... gewoon gangbare snoer eraan en klaar. als het goed is hoef je niet aan te passen gat is evengroot. dus de connector druk je er gewoon in, aarde hoef je niet perse aan te sluiten maar als je een ijzeren behuizing hebt, gewoon aansluiten daaraan. maar goed heb het ook wel eens mee gemaakt dat je dan storing kreeg en dan gewoon aarde draad eraf laten. Oke aarde zit er niet voor niets op maar soms mot je gewoon ff expirementeren ermee.

Maar prijs van die snoeren zijn wel oke, maar als ze niet passen in de aangegeven apparaten dan is het wel minder ja.
 
De prijs is inderdaad OK, dus op zich een goede aanbieding op de typfout na. Deze aansluiting is verder gewoon de US variant op onze "waterkokerstekker"; niks Roland-specifiek ofzo.
 
Mooie staat? Je zou mij JU-6 is moeten zien, die ziet eruit alsof die net een uurtje uit de doos is. Deze JU-60 is echt niet bijzonder, mist pookje, mist beugel, mist originele DCB interface

En dan nog maar te zwijgen over de kleur van de druktoetsen, Die klaviertoetsen kunne ook wel een polijst beurt gebruiken en naar het fineer durf ik eigenlijk niet eens te kijken. 700euro :dubbel:
 
Laatst gewijzigd:
Geniaal :duivels:

attachment.php
 

Attachments

  • drumdoos.JPG
    drumdoos.JPG
    48,2 KB · Bekeken: 45
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top