Virus desktop Ti2 probleem

kennyhuys

Ingeburgerd
Lid sinds
18 april 2010
Berichten
37
Hallo,

Ik heb een virus desktop ti2 gekocht vorige week en ik heb een sync eror(software versie 4),
ik werk met cubase 5.0 (windows 7), 8gb ddr3/1666 , motu 828 mk3 interface, hoe kan ik mijn probleem oplossen. mss is het beter dat ik mijn virus via mijn midi interface laat gaan naar men mixer, maar ik zie dan het nut niet van een vst plugin bij virus ti :Z

groeten

kenny
 
Hoi Kenny, ik heb ook eens sync problemen gehad met een TI2. Toen ik via Virus Control de install van de meest recente os opnieuw draaide (ook al stond die er al op), was het probleem verholpen.
 
Ik had ook sync problemen in het verleden. Dit heb ik toen opgelost door een USB kaart met een NEC chipset te gebruiken. Texas instruments doet het ook goed naar ik lees. USB or not to USB.

Mijn 2 cent..
 
ok heb alles vervangen incl usb nog steeds hetzelfde, software geinstalleerd nog steeds hetzelfde, ik ga alles via men soundcard laten gaan , vst van virus trekt op niets en is niet stabiel , midi blijft vertrouwelijk
 
hoi,

heb je al geprobeerd je asio drivers opnieuw te installeren? de buffers in cubase al aangepast? heb je al geprobeerd om de virus software alleen als vst en niet als vst3 te installeren??
ik werk op 32 bit met cubase 5 en dat gaat prima, maar ik wil (zodra de drivers voor m'n creamware kaart er zijn) ook naar 64 bit (wil ook veel ram!) dus ik ben benieuwd waar het niet goed zit bij jou!

succes!

gr.
arjen
 
Back
Top