• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Quicklock Rack, 2x kabelgeleiders, 2in1 gemodde Boss GE-10, kale 19 inch 3u behuizing

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Venturi

BOEM!
Lid sinds
13 april 2006
Berichten
417
Locatie
's-Gravenzande
Quicklock Rack, 2x kabelgeleiders, 2in1 gemodde Boss GE-10, kale 19 inch 3u behuizing

Vanwege reorganisatie van mijn kamertje gaan al mijn 19 inch artikelen eruit.

Daarom aangeboden:

- Quicklock rack op wieltjes 2x 10 Units hoog (is denk ik type RS/654 EU, maar er zit geen stickertje meer op). Met veel kooimoeren enz. Er zitten wel aardig wat krassen op maar verder helemaal compleet. Voor 20 euro af te halen.

- 2 kabelgeleiders. Hier kan je gemakkelijk je kabels in wegwerken. Worden veel gebruikt in 19 inch racks voor serverskasten. Per stuk 10 euro.

- 2in1 gemodde Boss GE-10. Dit een verhaaltje waard :) Dit zijn twee van de veelgezochte Boss GE-10 eq units. Ze zijn gemod zodat ze samen in een 19 inch rack passen. Ook zijn de de voedingsstekker gemod, zodat deze maar één stekker gebruiken. Eén GE-10 heeft een aantal schuin staande faderknoppen, de ander ziet er nog super uit. Wel hebben ze alleebei een stickertje erop zitten. Dit voor 150 euro.

- kale 19 inch 3u behuizing voor DIY. 3U hoog en behoorlijk diepe behuizing waarin je DIY projecten passen. Zelf wilde ik er ooit gitaareffecten inbouwen, maar ben er nooit toe gekomen. 25 euro

Alles het liefst af te halen.
Foto's moet ik nog maken :)
 
en daar zijn ze dan!

en daar zijn ze dan!

En op verzoek de foto's.
Bieden staat trouwens ook gewoon vrij. Het zijn richtprijzen. Combi deals ook mogelijk. Verzin maar iets leuks :)






En ja, je krijgt het rack compleet met de andere helft en alles wat erbij hoort :)

 
Rack is weggebracht.
Kwam nog een keyboard stand tegen van Quick Lok. De T-10. Mag ook wel weg voor 20 eurotjes.

 
En ruilen mag vanaf nu ook. Ben opzich niet echt naar iets op zoek, maar wat gitaarpedaaltjes zijn wel welkom. Overdives, Distortions, Compressors, Chorus, Octave Down spul enz. :)

En bieden mag ook altijd nog.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top