• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Arturia

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Kevin

Tis niet te gleuven
Lid sinds
25 augustus 2002
Berichten
3.258
Ik bied bij deze te koop aan al mijn Arturia producten.

Het gaat hier om:
Minimoog V
Modular V
CS80 V
ARP 2600 V
Jupiter 8 V
ProphetVS V

Ik heb de originele doos, discs en handleidingen van de Minimoog, Modular, CS80 en ARP. Van de Jupiter en de Prophet heb ik geen doos, maar alles is legaal geregistreerd en geauthorizeerd. De installers van deze vind je gewoon op de website van Arturia en ik kan ze eventueel ook op een CD meeleveren (inc. de laatste updates rechtstreeks van de Arturia site)

De serials van de Jupiter 8 en Prophet heb ik ook en deze zijn geregistreerd via de Arturia website.
De licencies staan op mijn E-licenser dus het is wel van belang dat je deze zelf 1 bezit zodat we de licenties over kunnen zetten naar jou e-licenser
Ik zal dan mijn registratie ongedaan maken bij Arturia.

Alle 6 de VST's mogen samen weg voor €325 of een ander goed bod.
Normaal zou ik het zaakje wel kunnen versturen, maar omdat de licentie overgezet dient te worden zal dit bij mij thuis moeten gebeuren.
Ik woon in Tilburg en ben best vaak beschikbaar (ook overdag) dit weekend ben ik ook 'vrij' :)
 
Nog eenmaal een prijsverlaging...€275
 
Nog een schopje naar boven...
€275 voor de Arturia Mini,Modular,CS80,ARP,Jupiter en Prophet...

Ik had al wel iemand voor de juup, maar verkoop liever alles samen + die kerel laat niets meer van zich horen:maffia: niet bepaald sociaal...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top