Korte opleiding synth/producing/omgang software

Dat van vrouw en kids is tot op heden nog geen sprake... En anders kwestie van vrouw zoeken die ook van dat soort muziek houdt ;-)
Waar ik me wel zorgen over maken, dat de straat er te veel van mee gaat genieten - te dunne muurtjes. Dus, flink aantal eierdozen tegen de wand kwakken???
 
Wellicht is het verstandig om eerst de cursus te volgen (wellicht al wel Cubase aan te schaffen) en na aanleiding van de cursus en tips van BamBam kun je je wellicht ook beter orienteren. Overigens heeft BamBam ook genoeg Hardware en software om je wellicht goed te kunnen orienteren wat voor jou werkt en wat niet.

Ik denk dat een cursus je echt een boost kan geven en daarnaast natuurlijk zelf blijven lezen, leren, luisteren etc. maar zo te lezen doe je dat!

Succes
VasC
 
Die cursus gaat er ook zekers komen... En daarvoor ga ik ook al gear aanschaffen, sowieso PC en Cubase en dergelijke! Maar ik wil ook minstens 1 synth aanschaffen, zodat ik gelijk na/tijdens de cursus mijn nieuwe kennis kan toepassen. Maar de keus is groot in ieder geval!
 
Maak een lijstje met de dingen die je graag wilt weten, zoek op die termen op syntforum of op www.gearslutz.com en je krijg een heeeeele hoop topics waar heeeeeel veel in staat.

Nuttige informatie, neem dit op. Voor veel dingen heb je echt geen cursus nodig. Bijna iedereen hier heeft zichzelf aangeleerd hoe basic stuff in elkaar zit (aansluiten van hardware, verschil in kabels , soort kabels, isolatie van je kamer, ik lees net iets over eierdozen tegen de muren plakken om je geluid te isoleren. Ga dat eens in de zoekmachine gooien en dan zul je erachter komen dat dit dus niet helpt. Althans , niet om het geluid in je kamer te houden.

Wat betreft synts, ga op youtube synths zoeken en luister naar demos van bijvoorbeeld http://www.youtube.com/user/keybdwizrd. Deze gast heeft van heel veel synths demos gemaakt. Degene die je aanspreken ga je dan weer verder op zoeken en lezen en orienteren of het iets voor je is.

Voordat je zo'n cursus ingaat kun je het beste gewoon zoveel mogelijk lezen over dingen die onduidelijk zijn of waar je vragen over hebt. Op zo'n cursus komen namelijk heel veel dingen op je af, dingen die moeilijk te begrijpen zijn als je er nog geen hol van snapt...
 
Dat van die eierdozen was een grapje hoor ;-) Ik eet niet eens eieren...
Ik lees (en vraag) mij al suf, dus komt goed!
Die link ga ik ff goed bekijken...
 
Back
Top