• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

CME UF6, Use audio Plugiator, CME M-Key Nieuw

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

David7

Nieuwkomer
Lid sinds
20 Maart 2009
Berichten
9
CME UF6
Midi contoller keyboard NIEUW (1x gebruikt voor demo)


  • 61 semi-weighted, velocity-sensitive keys with aftertouch
  • Durable aluminum body
  • Pitch and modulation wheels
  • 8 assignable knobs with preset functions: cutoff, resonance, attack, release, pan, reverb, chorus, tempo
  • 9 assignable sliders with preset functions: volume for 1-16 channels, master volume, drawbar
  • LED display
  • Dedicated play, stop, record, forward, and reverse transport controls
  • Breath controller port
  • MIDI out
  • USB/MIDI port
  • M-LAN-compatible FireWire audio expansion port
Voor 250,- is het keyboard voor jou!
Biedingen zijn altijd welkom
Gaat weg omdat de doos open is geweest!

Voor meer informatie stuur een mailtje.
 
Use audio Plugiator NIEUW, CME M-Key Nieuw

Use audio Plugiator NIEUW, CME M-Key Nieuw

NIEUW Use Audio plugiator.

Audio sound synthesizer module.
De Plugiator is een innovatieve table top synthesizer met de laatste en snelste DSP technologie: high-end plug-in technologie in een portable behuizing.
Tot nu toe waren hardware synth modules vaste apparaten, gebaseerd op een bepaalde sound engine en presets binnen de mogelijkheden van dat apparaat. De Plugiator echter, kan maximaal acht DSP plug-ins opslaan met allerlei verschillende synthesis mogelijkheden, zodat er een enorme uitbreiding is ontstaan in geluidsmogelijkheden en geluidsspectrum!
En terwijl sample spelers alleen opnames kunnen afspelen van verschillende instrumenten, kan de Plugiator emulaties creëren en actuele instrumenten zelk moduleren. Vergeleken met samplers, maakt dat een groot verschil qua geluid: het geluid is levendiger en intenser!
Tenslotte, als belangrijkste, heb je toegang tot alle geluidsparam eters van het model om nieuwe geluiden te creëren. De Plugiator plug-ins gedragen zich eigenlijk als echte hardware en niet als opnames daarvan.
The Plugiator kan dus tot maximaal acht verschillende DSP plug-ins opslaan en kan elke daarvan laden met een druk op de knop. Elke plug-in heeft 100 presets, waarbij je maximaal 800 verschillende geluiden kan opslaan.
Aangesloten op de computer via USB, biedt de Plug-In Manager software (voor Windows en OSX) de mogelijkheid om elke plug-in te bewerken via z'n GUI en laat je presets beheren die je wilt opslaan in de Plugiator.

Een andere unieke innovatie is de elegante integratie van een online geluidsdatabase, die je de mogelijkheid biedt om te luisteren naar nieuwe ge-uploade presets van gebruikers met slechts een klik van je muis! Ja, inderdaad, je hoeft niet allerlei geluidsbanken te downloaden en te installaren: gewoon direct luisteren naar nieuwe geluiden via internet; makkelijker kan niet.
De Plugiato r zou geen Use Audio product zijn als het bedieningspaneel niet net zo uitnodigend zou zijn:
acht encoder knoppen bieden de mogelijkheid om de hoofd geluidsparameters te bewerken tijdens weergave en de tien “quick pads” laten je gemakkelijk je favoriete plug-in/preset combinaties oproepen en opslaan; precies zoals je dat nodig hebt als je live optreed.
De Plugiator box heeft MIDI In en Thru connectoren, USB, een microfoon input, stereo line outs en een hoofdtelefoon output.


Nieuwe plugiator prijs 355,-
Biedingen zijn uiteraard ook welkom

Synths kan je er ook bij krijgen voor 80 euro

Voor meer informatie stuur een mailtje
 
CME M-Key Nieuw

CME M-Key Nieuw

CME M-Key Nieuw

Nieuwe CME M-key voor 75,- op te halen.

Voor meer informatie stuur een mailtje.
 
Bericht door een moderator:
Samengevoegd. Lees aub even de marktplaats-faq voordat je een advertentie thread opent. bvd.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top