Schrijf je in voor De Grote Prijs van Nederland 2009!

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Grote Prijs

Nieuwkomer
Lid sinds
10 Maart 2009
Berichten
3
De inschrijving voor de Grote Prijs van Nederland 2009 is gestart! Inschrijven kan t/m 12 april.

Al bijna 25 jaar is de Grote Prijs van Nederland dé kans voor muzikanten, bands, mc’s en producers die toe zijn aan de volgende stap. In vier verschillende categorieën - Singer/Songwriter, Rock/Alternative, Hiphop en Dance/Producers - kunnen talentvolle en ambitieuze muzikanten zich inschrijven om mee te dingen naar een plek in de Finale op het podium van Paradiso of de Melkweg en kans te maken op een uitgebreid prijzenpakket (o.a. 5000 euro, een videoclip en studiotijd).

Voor oud-deelnemers als Junkie XL, Pete Philly, Sabrina Starke, Face Tomorrow, Roosbeef en Lucky Fonz was de Grote Prijs de springplank naar verder succes!

Kijk voor meer informatie op www.groteprijsvan.nl

ButtonAanmeldfilm_small.jpg
 

Voor oud-deelnemers als Junkie XL, Pete Philly, Sabrina Starke, Face Tomorrow, Roosbeef en Lucky Fonz was de Grote Prijs de springplank naar verder succes!


Wie ?????

Wat is dat voor ongein, dat zijn toch geen artiesten/muzikanten, maar merknamen en acteurs™
 
Ah...die grote farce van Nederland....die "leuke" en "eerlijke" wedstrijd waar ik in het verleden ook nog eens aan mee heb gedaan.

Waar de prijswinnaar van de voorrondes al bekend was daar er iemand "bekends" van desbetreffende band "toevallig" ook in de jury zat en die dan ook nog eens "toevallig" de hoofdprijs gaat winnen.

Mooi.... zo een springplank die je nooit het succes zal brengen waar menig beginnend band op hoopt daar heel die prestige die destijds de naam waardig was tegenwoordig een vaag subsidie trekkend rookgordijn is voor zelfbevlekking boven de rivier. :r
 
Het grote ge-nep van NL.......wat een onzin contest.....je moet wel muziek maken die iedereen leuk vindt...komt het uit je hart dan maak je geen schijn van kans.:gaap:
 
mods mogen we een keer stemmen voor een ban? }:|
1 bericht en dan is het nog spem ook...
Krijg hier al even slechte zin van als de roos van nijmegen, ook doorgestoken kaart... :kont::r
 
Je vergeet wel dat forum lid(leden) de longplayers 'm een keer wonnen met hun breakbeat/drum&bass/jungle/house en chemical beats combinatie.
 
10 jaar geleden ja... toen dat nog hip modern en fris was (a.k.a. marketable)
 
Zelfs dj promo zou het niet lukken om die grote prijs te winnen, als dat alles wat hierboven staat waar is. Ken 2 mensen die los van elkaar op verschillende jaren meededen en niet verder kwamen dan het winnen van zuid holland oid.
 
Die studiotijd die je dan krijgt houdt dan ook een dagje in dat een stagair (lees domme sukkel) je die dag loopt te irriteren omdat een echte engineer geen zin heeft om een of ander kutbandje te helpen.
 
Je vergeet wel dat forum lid(leden) de longplayers 'm een keer wonnen met hun breakbeat/drum&bass/jungle/house en chemical beats combinatie.

Helluw Sander....

Dat klopt idd. ja....maar hun staken net als Quick & Brite met kop en schouder boven de bagger kwaliteit uit die destijds ook een gokje waagden....dus dit vind ik meer dan normaal.

Sjek maar eens deze link....en zeg me dan maar eens wie van al die bands nu de Grote farce van Nederland nu echt als een springplank hebben kunnen gebruiken : http://nl.wikipedia.org/wiki/Grote_Prijs_van_Nederland_(muziek)
 
ach het is gewoon een andere vorm van Idols/Xfactor, alleen dit dan voor zgn alternative 'artiesten' zzzz


Dan hebben ze ook wat joh, anders is het zo zielig...draait allemaal om marketing/productnamen,kontrakten, productplacement, sponsering, rimmen
 
Smerige Heineken spam, als het nou trappistenbier was of Alfa, had ik er eentje op genomen, maar die Amsterdamse zijk vind ik echt niet te drinken...:biertje::mega::baco::biertje::mega::frons:
 
tsja, ik ben een aantal keren benaderd om mee te doen aan de grote prijs van zuid holland etc. maar als je dan uiteindelijk gaat kijken hoe zoiets in elkaar steekt - laat maar. sowieso ben ik niet echt van de wedstrijdjes. grappig dat Jan de pornoman de afdeling 'dance' een keer heeft gewonnen, als hij niet wint ... :D

de Grote Zonden des Vlezes
 
Ik kan me herinneren dat Perplex vet klonk.. winnaar 2001..
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top