• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Novation Remote Zero SL

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

franco904

Ingeburgerd
Lid sinds
19 april 2007
Berichten
25
Locatie
Alkmaar
De Novation ReMOTE ZERO SL is 's werelds eerste intelligente USB MIDI controller. Speciaal is deze versie zonder toetsen, die naast iedere bestaande setup met midi klavier de Novation Automap controle mogelijkheden toevoegt!

Uitgerust met twee grote verlichte 144-letter LCD schermen en Automap Universal kent de ReMOTE ZERO SL zijn gelijke niet. Installeer de Automap bestanden, sluit de controller aan, open je favoriete sequencer platform (waaronder oa. Cubase, Logic en Protools) en de ReMOTE ZERO SL herkent onmiddellijk de applicatie en wijst automatisch alle functies in het actieve scherm aan de controllers toe.

Al deze functies en hun waarden zijn direct zichtbaar in de twee grote LCD schermen. Daarnaast is Automap Universal een plug-in controller! Aan alle plugins kan Automap toegewezen worden én naar eigen hand gezet worden. Zo wordt de controller het instrument en de computer de geluidsbank!

De ReMOTE ZERO SL biedt vanzelfsprekend alle functies en kwaliteiten en de veelheid aan controllers die men van Novation gewend is en zelfs nog meer, zoals drumpads! De ReMOTE ZERO SL werkt op USB voeding of op batterijen (oplaadbaar via USB en adapter), of met een optionele adapter.


Het apparaat is 2 maanden oud, reden verkoop, weinig tijd om muziek te maken. Originele bon met nog 10 maanden garantie aanwezig.
NOVATION_REMOTE_ZERO_SL_1.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top