Gezocht: Axiom 25 (of evt. een andere MIDI controller)

Status
Please reply by conversation.

eddy

Nieuwkomer
Lid sinds
28 augustus 2008
Berichten
17
Dag mensen, ik ben op zoek naar een M-Audio Axiom 25 midi controller.

Omdat ik vrij weinig ruimte heb zoek ik er een die niet al te groot is. Drum pads lijken me handig, en omdat ik beginnende ben wil ik niet te veel uitgeven - vandaar een Axiom.

Een goede aanbieding van andere controllers, als bijvoorbeeld een Novation ReMOTE SL compact wil ik ook overwegen. De Edirol PCR 300 is een beetje te lastig combineren met Cubase SX3, en naar ik heb vernomen zijn de pads nog slechter dan die van de Axiom en SL compact (en sowieso minuscuul) dus ik denk niet dat dit de controller voor mij is.

Eventueel wil ik ook 49 toets versies overwegen, maar liever ga ik voor 25 (of eigenlijk 37, maar die zijn er niet :< ).

Dus als je er een kwijt wilt, pm of mail me met je prijs. De nieuwprijs van een Axiom is op het moment 159 euro (of 169 bij Feedback). Ik woon in Enschede, en ik heb een week ov dus ik kan hem komen ophalen. Verdere vragen zijn ook zeer welkom. :)
 
De nieuwprijs van een Axiom is op het moment 159 euro.


En hij word gratis verstuurd wat wil je nou nog meer.
:-) Die van mij komt na het weekend binnen..
 
Rickrock, ik heb er een nachtje over geslapen, en ik weet wat ik nog meer zou willen. :P Een Xiosynth + nanoPads. Echter vraag ik mij af of die een beetje tegen een redelijke prijs te krijgen zijn. Een Xio is nieuw 230 euro, pads vallen nog net binnen het verjaardagscadeautjes budget. :P

Het grote voordeel is dat de pads waarschijnlijk stukken beter zijn, en de arp, synth en audio interface kan ik ook zeker wel gebruiken. Dat is het extra geld misschien wel waard dacht ik zo.

Dus nu moet de titel van dit topic "Axiom of Xiosynth" worden o.i.d., echter weet ik het edit knopje niet te vinden (als hij er al is) - dus bij deze.

Raphie, het is een zeer goede aanbieding, als de Xio niks wordt is het wat mij betreft in elk geval een goede optie. :)
 
mmmm ik hoop niet dat ik spijt krijg als ik zo hoor over die pads.
Gaan die axiom pads snel kapot ofzo?
 
Nee, dat zeker niet. :) Het is meer de respons. De padKontrol van Korg is heel populair en krijgt veel lof, en het idee van de nanoPAD was dat deze hierop voortbouwt. Uiteindelijk is het natuurlijk wel een goedkoper apparaat, maar hij schijnt toch echt padKontrol's "kleine broertje" te zijn (http://www.musicradar.com/news/tech/first-look-korg-nanoseries-controllers-175211). Het lijkt er dus op dat dit toch redelijke kwaliteits pads zijn, terwijl de Axiom toch een beetje budget blijft. Hier gaat het wel alleen om de pads, want zo heel stevig is de Korg als geheel nou ook weer niet.

Dus ja, of je je Axiom nou terug moet brengen... Ligt er een beetje aan hoe graag je een betere respons wilt, en of je de respons ook zelf beter vind, neem ik aan. Als je de pads echt graag gebruikt kan je de nanoPAD er ook bijkopen, ze zijn nieuw iets van 60 euro.
 
Hehe de axiom valt voor mij in mijn verjaardagscadeau budget van mn vriendin. :-)
Die nanopad ziet er wel vet uit, misschien in de toekomst erbij.
Eerst straks even lekker de axiom uitproberen.
 
Leuk ja! :) Ik zou ook echt graag eindelijk aan de slag willen met wat toetsen. Maar niemand lijkt een Xio te willen verkopen. :(

Weet iemand trouwens of ik de titel kan wijzigen, nu het verhaal iets anders ligt? Of kan ik gewoon een nieuw topic starten?

Ik heb nog steeds ook interesse in andere controllers, als de M-Audio Oxygen. De Novation ReMOTE SL dan weer niet, die heeft geen transpose. :P Maar tenzij er een heel goed aanbod komt, lijkt me de Xiosynth toch het vetst.
 
Status
Please reply by conversation.
Back
Top