gratis vst3 instrumenten ?

Zover ik weet is alleen VirSyn er in VST3.0 (en de plugjes die in Cubase 4 zitten) maar die zijn niet gratis... Lijkt erop dat de VST makers niet zo happig zijn op VST3... Oh en Volcano 2 is er ook in VST3
 
ik vind het wel heel mooi hoor de vst3 ik heb cubase 4 en daar zitten er een paar standaard in, ik vind ze eigenlijk wel heel goed, denk dat ze echt wel onderschat worden, maar ik vroeg me af of er gratisse bestaan, virsynth is ook niet gratis geloof ik hé, omnisphere heeft wel de zelfde zoekfunctie als vst3 heb ik gezien, die zou ik ook wel graag kopen maar update van atmosphere dan, alleen weet ik nog niet of dat te vertrouwen is want moet online betaald worden en 40gig downloaden is wat veel vanuit belgië :-)
 
ik vind het wel heel mooi hoor de vst3 ik heb cubase 4 en daar zitten er een paar standaard in, ik vind ze eigenlijk wel heel goed, denk dat ze echt wel onderschat worden

Een betere vraag is waarom dat softwarebouwers perse gelijk allemaal naar de VST3 standaard over moeten springen.

http://www.steinberg.net/en/company/steinberg_technology/virtual_studio_technology.html geeft een lijst van verbeteringen die erg mooi zijn maar het is voornamelijk evolutionair. Het scheelt wel dat je nu niet meer aparte kopietjes moet installeren van bijv. FM8 om 't als effect te gebruiken. Aan de andere kant gaat er niks magisch beter klinken en kost het herschrijven/bugfixen geld en tijd, dus wordt zoiets natuurlijk uitgesteld tot de volgende update.

alleen weet ik nog niet of dat te vertrouwen is want moet online betaald worden
http://www.thomann.de/nl/spectrasonics_omnisphere.htm

Daar kun je 'm ook kopen en geld overmaken via IBAN/BIC.

Vanuit Nederland dan niet....??? ;)
Onze zuiderburen lijden helaas onder de tyrannie van de datalimiet.
 
vind het toch al heel wat dat er al computers zijn aldaar;)
 
Om maar nog verder af te dwalen.

Was ooit in Antwerpen om het technische gedeelte van een internetcursus te verzorgen. Alleen werkte de ISDN daar niet goed en heeft de docent een cursus internet zonder daadwerkelijke internetverbinding gegeven.
En met verve.

En wat downloaden betreft. De VST3 SDK is (na registratie) gewoon te downloaden hoor. Dus kun je lekker zelf aan de slag. ;)
 
Ik heb een heleboel synths nexus en edirol orchestra ik heb ook absynth and silenth. en meer... pm mij voor info.
 
Back
Top