Free Kore player.

Tja, 't zijn maar 55 presetjes, dus ik denk dat er toch een hoop op gaat aan die drumkits en zo :).
 
kreeg em niet gedownt, link die ik kreeg was na 3 seconden weer weg .

zoiest was toch al in hardware vorm ofzo
 
In de link van NI staat download2.native-instruments.com

Verander download2 naar download en laat de rest van de link hetzelfde, en dan mag je :).
 
Heb m gisteravond geinstalleerd en even geprobeerd, en t idee van de Kore is wel erg handig denk ik (heb dr nog een beetje een dubbel gevoel bij). Ik ga de Kore Player waarschijnlijk weinig tot niet gebruiken in de praktijk. Als je er nu een berg realistische piano's, of absynth/massive patches bij hebt wordt t verhaal al anders. Maar aangezien ik niet van plan ben geld uit te geven aan de soundpacks zie ik dat voorlopig nog niet gebeuren. Zit nl niet echt te wachten op een software sampler/rompler, dan zou ik eerder voor een sampler als kontakt of halion gaan. De patches die erbij zitten vond ik opzich best goed (mooi helder) klinken, maar t zijn er maar een paar en je moet maar net op zo'n patch zitten te wachten in een compositie natuurlijk.

Het idee erachter spreekt me wel aan, je hebt al je patches op een rij en kan gelijk selecteren wat je wilt hebben. Aan de andere kant, als je massive of absynth of een andere plugin toch al hebt, dan kan je denk ik net zogoed die plugin laden. In die zin zal de toegevoegde waarde dan misschien dus zitten in de library functie, maar aangezien je de Player (in tegenstelling tot Kore 2) alleen met soundpacks en niet met de NI plugins (of andere plugins die Kore 2 ondersteunen) kan werken.
 
Heeft iemand al de free kore player al geïnstalleerd van native?En zo ja,wat zijn uw bevindingen?300MB kore sounds,niet mis.

http://www.native-instruments.com/index.php?id=koreplayer

Ik heb hem net geïnstalleerd en kreeg bij het activeren een foutmelding =( Het serie nummer dat NI me gemaild heeft klopt volgens het service center niet. Dus heb ik maar even support aangevraagd, had namelijk al de Reaktor soundpack gekocht.

Heb zojuist wel al met de demo gespeeld en ik moet zeggen: :halleluja

Zowel de gratis demosounds als de Reaktor pack zijn über geil! Gewoon lekker breath-n-butter sounds, enkele waanzinnige Fx (Ja dit dingetje kan ook als fx werken!! 8~). Gewoon instant inspiration zeg maar.

Nu kan ik op mijn gemak even de doekoe bij elkaar schrapen voor een nieuwe PC en NI's Komplete Synth. :mega:
 
Ze zijn daar nog niet zo dom bij Native:eureka:

Ondanks hun relatief slechte support/service is het een bedrijf waar ik in ieder geval niet meer zonder kan! Kontakt 2/3 + hun libraries zitten echt zga. in iedere productie die ik maak. Hun instrumenten zijn innovatief en heel erg breed inzetbaar. Vandaar dat ik ook over ga op Komplete Synth.

OT:
Ik heb het ding inmiddels aan de praat, denk dat er iets fout gegaan is met installeren ofzo, nu werkt het wel en hoe!!

Ik ga straks nog even hun andere soundpacks beluisteren, maar die Reaktor is een aanrader voor mensen die graag met presets werken en Reaktor niet hebben. :okdan:
 
Een vriend van mij heeft de Kore 2. Wat hij mij liet zien, was erg vet.

Ik ga er ook een aanschaffen binnenkort. Heel erg handig (zeker als je veel VSTS gebruikt), en je kan er veel mee.
 
is de engine nou gewoon kore net as de meeste algoritm voor byna elke ni vst based synth, ... ?

en by de kore [player ] kunje dus een bundle ....kopen
die je rin hangt
en je hebt dus een ni quality synth vst dan wel !
 
Heb uit nieuwsgierigheid ook even met Kore zitten prutsen. Mwoehaa...leuk ding met sounds die staan als een huis !! (zijn we gewoon van NI)
Kopen ? Nee. M'n VST-folder zit tjokvol en Kore is voor mij persoonlijk slechts een mooie compilatiemachine van nagenoeg alle NI software die ik al heb.
Voor NI-beginners zeker een aanrader.
 
Kan iemand mij uitleggen waarom ik Kore wil ? Ik heb Komplete 4/5. Native Instruments kan mij iig niet uitleggen waarom ik Kore wil.

Wat is het meer dan een laagje bovenop al je plugins waarin je makkelijker presets kan kiezen ? (Overigens een laagje wat ook weer CPU power kost ?)

Nee, volgens mij wil ik Kore niet. Volgens mij moet Native weer eens doorgaan met de ontwikkeling van Reaktor.

Tenzij iemand mij hier kan vertellen waarom ik het wel zou willen.
 
Kan iemand mij uitleggen waarom ik Kore wil ?

Kore combineert dll's van diverse NI instruments (Massive, Rig2,Reaktor) en zitten vervat in een UI die een megamix is van een aantal voorgenoemde. Buiten de goede sounds die inspirerend werken (maar dat heeft elke vst wel) kan je snel klankkleuren aanpassen.
Bon, of je dit wil is een andere vraag. Ik vind het zeker geen noodzakelijke 'tool' maar eerder een leuk inspirerend speeltje met naar mijn bescheiden mening zeer degelijke, interessante sounds.
 
Ok, da's enigzins boeiend :)

Helaas voor mij nog niet boeiend genoeg om het te gaan kopen, maar duidelijk, ik zie hier wat meer de aantrekkingskracht van....
 
Ik zit echt über ongeduldig op mijn vakantie geld te wachten man :D

Maahja, deze maand ook al 2 UAD kaarten in mijn PC gefrot, mag niet klagen dus... Maar die Kore2 is echt een leuk ding om snel met NI spul te kunnen werken, aangezien IK iemand ben die een presetje neemt en dat aanpast aan de track. En wat CPU betreft.... dat valt reuze mee, ik ken nu al 4 mega tevreden (ab)users en geen van allen heeft tot nu toe iets vermeld over extreem CPU hoggen. Ja tuurlijk; als je reaktor geluiden op absynth en massive soundjes gaat stapelen en morphen is het logisch dat je metertje niet op 10% ofzo blijft :D Toch! :P
 
Back
Top