SPOED: Jupiter 8 flight case te koop of te huur gevraagd

Status
Please reply by conversation.
Kijk of je hem met usps naar nederland kan krijgen.
Dat scheeld je echt de helft in verzendkosten.

Moet je nu niet eerst opmerken dat je te snel conclusies hebt getrokken? :bekdicht:

Het kwam bij mij iig ook wel zo over dat duduman die koop af moest blazen. En dat blijkt dus niet zo te zijn.

Maar dan op de moeilijke manier.
 
Okee dan, de verkoper heeft een flightcase gevonden...260$..."built like a tank" en toch net niet te zwaar...sweet!!! :yamaha:
 
Vuile mazzelpik. :D
 
Vuile mazzelpik. :D
Lol inderdaad, tóch weer een vette juup in tha house!
Veel plezier er mee dudu:)
 
Ik heb een case van een ELKA synthex in de schuur staan. Ik doe er niks mee en wilde 'm al verkopen (die wereldtournee komt echt niet meer vrees ik). De maten van de Synthex zijn 110 x 45 x 15. Ik zit op het werk dus ik kan de binnenmaten van de case niet precies opmeten, wie weet past het net. Het schuimrubber is al aan het vergaan dus doe in ieder geval een plastic zak om de juup. Ik woon in Utrecht. PB maar even als je nog interesse hebt.
 
Koop dat hele land maar leeg qua vintage apparatuur, des te meer des te beter!
 
Thanks vinnie, maar de Jupiter heeft 50cm nodig (binnenmaat) in de diepte en dat ik het grote probleem, dan moet je normaal aan mixer-cases denken niet aan keyboard cases. De verkoper heeft er gelukkig 1 gevonden die past. Hij heeft touwens ook een mooise synthex die ik ga bewonderen. Anyways, wel erg bedankt dus! :W

PS. en die wereldtournee die komt nog
 
OK! Mooi dat het gelukt is. Ik bedacht me dat de Synthex case ook mudjezwaar is. Met de Synthex erin is het geheel niet door een gemiddelde ongetrainde muzikant te tillen. Denk je daar ook aan als je 17 kilo juup in de koffer hebt. Straks kom je eindelijk thuis met een juup en dan kan je'm niet bespelen vanwege arm uit de kom! Goede reis!
 
Ja eric, ik doe wel verslag...van de superbowl en van (hopelijk) de "jupe touchdown"! Nog 12 uurtjes en dan vlieg ik! :mexico: Ongelofelijk....

Geloof nou maar niet dat ik he-le-maal niks uit te leggen heb gehad thuis hoor...;)...maar tis allemaal goed. En ik heb 't ook zelf bij elkaar gewerkt denk ik dan maar!

Laterz :doei:
 
The eagle has landed

...on planet jupiter! :okdan:
 

Attachments

  • DSC01615.jpg
    DSC01615.jpg
    21 KB · Bekeken: 49
  • DSC01614.jpg
    DSC01614.jpg
    30,4 KB · Bekeken: 53
Status
Please reply by conversation.
Back
Top