SPOED: Jupiter 8 flight case te koop of te huur gevraagd

Status
Please reply by conversation.
Thanks evo, probleem is dat praktisch ale custom cases (zelfs op ebay te krijg voor weinig) in China worden gemaakt. Duurt dus een paar weken.
Helaasch, maar hopelijk heb ik morgen goed nieuws van KLM....
 
ik heb nog een ''vintage" roland flightcase:

binnenmaten:
13cm hoog
109,5cm breed
41,2 cm diep

hij moet nog wel opnieuw bekleed worden, dit zijn de absolute binnenmaten zonder afwerking. er zit dus nog geen bescherming in.
 
ik had de maten te snel gelezen :bekdicht:
kun je de verkoper niet vragen of hij daar aan een case kan komen en wat dat extra kost?
 
Jammer voor je. Nog een Jupiter 8 in Nederland erbij was helemaal niet verkeerd geweest.
 
Eerder lullig voor Duduman (of-ie nou eerder had moeten beginnen met zoeken of niet); die verkoper raakt z'n JP8 echt wel alsnog kwijt, mocht Duduman echt niet kunnen.
 
Trouwens: al op andere fora geprobeerd te zoeken, en op dingen als Marktplaats? Of studio's of instrumentuitleenzaken proberen of die geen flightcases hebben? (zal wel inclusief leuke huurprijs en borg zijn, maar goed) Bedrijven die showequipment verkopen (qua licht en geluid) zullen wel goed in de (goede!) cases zitten - misschien valt bij zoiets wat te regelen.
 
Niet lullig voor de verkoper?
Die heeft de jp8 al meer dan een week geleden verkocht op ebay waarschijnlijk.
Hij moet nu heel de malle molen door bij ebay om duduman aan te geven als niet betalende koper dit gaat zeker nog een week duren.
Vervolgens kan je weer de jp8 aanbieden met een veiling van een week.
Puntje van het verhaal is dat de verkoper uit eindelijk na een maand net zo ver is als als hij de veiling gestart is.
Ik heb geen graantje verdriet om de koper maar echt om de verkoper in deze kwestie.
 
Is gewoon overmacht. Of naief denken.
Net iets zoals met een verlopen paspoort de US binnen proberen te komen.
 
Echt, lagen bubblewrap en karton dat overleefd zo een Jupiter 8 echt heus wel, zeker als je hem nog volplakt met breekbaar stickers...en in de speciale bagage afdeling doet enz.ik zou dat er echt wel op wagen!
 
nogmaals, vraag aan de verkoper of ie een flightcase regelt als je het zelf niet voor elkaar krijgt.
in 1,5 week kun je een hoop doen met een zaag, een stapel platen multiplex, wat metalen stoothoekjes en hoekprofiel, pu-schuim, een stanleymes en wat lijm.

hop naar de bouwmarkt en halen dat ding!
 
vergeet de schroeven niet anders moet je een dag op je kist gaan zitten voor de lijm uitgehard is..
 
Wow-wow...ben je even weg... :walker:

Voor de duidelijkheid: de Jupiter komt hoe dan ook naar NL. Alleen had ik bedacht dat ik bedacht dat ik voor die 1000 dollar verzendkosten zelf zou gaan halen. Ben immers als freelancer in-between klusjes en er was die leuke puntjesaanbieding van de klm (en de superbowl + vriendjes bezoeken). Als het nu niet doorgaat, ben ik wat puntjes kwijt, en wordt hij gewoon alsnog opgestuurd. + invoerrechten op de verzendkosten voor de snelle rekenaars. :erm:
De verkoper is ook al bezig...advertentie op craigslist...misschien kan zijn broer een "iets" maken, die zit in de keukenbouw (schaam me wel een beetje voor mijn amateurisme en dat hij zich hiermee moet bezighouden). Zoek maar "jupiter 8 case" op ebay en je vindt doodleuk 1,2, 3, 11!!! flightcases staan
(met min. twee weken levertijd, ff snel niet gezien).

Anyways... wordt waarschijnlijk alsnog gered door een goede vriend die bij een groot licht en geluidsbedrijf werkt. Hij kan waarschijnlijk een spoedklus regelen (hoor het morgen first thing). Hij belde om te kijken hoe het was...stom dat ik niet eerder aan hem gedacht had eigenlijk. Friends...:okdan: Dus...The saga continues!!

Oh ja: schmackos, probleem met de bubblewrap volgens de verkoper is dat de douane dat ding wil openen om te kijken of er geen terroristen onder het klavier zitten. Na openen wordt de jupe daarna gewoon het vliegtuig in gemieters...slecht scenario, had er aanvankelijk ook niet aan gedacht. =(
 
Status
Please reply by conversation.
Back
Top