• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: M-Audio Fast Track Pro

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Heinz Graaf

Stamgast
Lid sinds
5 februari 2007
Berichten
323
Locatie
een huis
Een zo goed als nieuwe. In de doos met software enzo. Alles tip-top. Ik moet een andere kaart hebben omdat deze niet werkt met mij laptop. De M-Audio is getest op 3 of 4 andere systemen en die werkt gewoon perfect. Ik heb pech met mijn laptop vrees ik. Anyway, hij is zo goed als nieuw dus ik dacht aan 200 euro
Ik wil de geluidskaart niet ruilen want ik wil een andere kaart kopen.


Ableton Live Lite 5 komt er ook bij. Dus voor een extra paar euros hebt u de volledige versie 6!



Info over de Fast Track:

USB karrt
SPDIF in/uit
stereo instrument in of dual mic pre met krachtbron
1 stereo send/return voor effects
MIDI in/uit
2x stereo uit
headphones uit met volume knop
extra volume knop voor stereo uit

in totaal kan u 4 monos tracken en afspelen + een stereo send/return en 1x MIDI in/uit
de kaart kan als standalone mixer/patcher ingezet worden dmv een niet meegeleverde stroomvoorziening (9V denk ik) M-Audio was zo vriendelijk om deze er niet bij te geven.

Hebt u verdere vragen? Aarzel dan niet om mij een berichtje te sturen!


Staat: TOPSTAAT! ... Geen krasje op de breakoutbox, geen scheurtje in de doos en geen plooitje in de handleiding!!
 
Misschien ook een paar "leuke kiekjes"



klik
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    104,5 KB · Bekeken: 42
Prijsverlaging: 199€



Ruilen mag eventueel toch.. maar enkel voor een andere geluidskaart met USB, FW400/800 of een cardbus interface. Dus ene voor een laptop. Liefst met cardbus
Ik dacht aan een Emu 1616M ofzoiets. Natuurlijk leg ik dan nog wat euros op. Een Echo Audio Audiofire 4 mag ook. Wat is er zo nog.... RME? Liever geen Digidesign.. Dus een EMU, ECHO of een RME.. oh en een MOTU mag ook! Eventueel ook een M-Audio maar dan uiteraard geen Fast Track Pro :D

De geluidskaart die ik zoek heeft zeker nodig: 4x4 audio in/uit (analoog) en ASIO drivers met lage latency (zeker 2ms)
Latency op de Fast Track Pro is 2ms op XP en 1.5ms op Mac OSX voor Intel mac. andere operating systems heb ik niet getest

Als u overweegt de Fast Track Pro te kopen, kan u die gerust ff komen testen met uw laptop! Dan ben je zeker dat ze werkt op jouw systeem. Als ze dan effectief werkt op jouw computer (wat ik zeker en vast verwacht, of je moest een Compaq Evo N800C hebben...), gelieve de Fast Track dan ook van me over te nemen ;)




PS: Ableton Live Lite 5 is nog niet geregistreerd dus een voordelige upgrade naar 6 is mogelijk! De cd-roms zijn nog niet uit hun hoesje geweest en zitten nog in de plastiek.

Incl garantiebewijs!

Fast Track Pro = 1 MAAND OUD! .... en amper gebruikt ...


Synthforumactie .......... incl twee mono 1/4" jacks!!
 
Het is vrijdag en het is goed weer. Niemand zin om te spenderen? Dan kan je buiten in de zon gaan hangen met je laptop, je midi keyboard en deze supper vette Fast Track Pro! 8)

Voor 198 euro!
 

Attachments

  • hammock.jpg
    hammock.jpg
    58,6 KB · Bekeken: 44
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top