Artefact Remix Contest

De Nederlandse Dance/Rock formatie Artefact heeft een remix contest georganiseerd rondom de album release party die 15 maart zal plaats vinden in Paradiso. Het is heel simpel. De nieuwe single heet "Stay In Bed" en op de website http://www.stayinbedtoday.com kan je de samples downloaden.

Je kan je remix inleveren tot uiterlijk 1 maart. Mail hem naar remixcontest@stayinbedtoday.com

De beste remixer wordt beloond met een optreden in Paradiso te Amsterdam. Je treedt dus op aansluitend aan de albumpresentatie die Artefact daar zal houden. Dat is dus de ultieme kans om jouw muziek ten gehoren te brengen aan een breed live publiek. Ook zal je remix verschijnen op een remix album wat in de loop van het jaar uit zal komen.

Meer weten over Artefact? Check http://www.artefact-music.com
 
Voel er wel wat voor, leuk initatief en lekker catchy nummer. Hoop dat het wat wordt.

NB let allemaal wel even op de legal notice:
Any composition resulting from use of these samples will become property of Nodisko Records.

:biertje:
 
Klinkt goed! jammer dat ik zulke dingen altijd fucking laat lees.... ga toch eens de samples checken!
 
Tja. Je ontkomt er niet aan om zoiets er bij te zetten om te voorkomen dat andere mensen met je spullen aan de haal gaan. Maar laat ik voorop stellen dat wij altijd open staan voor discussie en goede ideeën. Zeker als het de Nederlandse music-scene ten goed komt.

groet,

Maxim
Artefact
 
Hmm, ik zocht net wat remix materiaal, komt mooit uit :) Die remixes die al op de site staan ontnemen mij echter alle hoop op de winst :D Tsja, voor spek en bonen dan :mexico:

Leuk initiatief trouwens :okdan:
 
Origineel geplaatst door artefact
Conflict: je hebt nog ruim 4 weken man! :biertje:

Ehm... ja maar meestal kosten tracks mij wel wat meer tijd, maar goed gisteren de samples gedownload en hier kan ik absoluut wat mee! ben al begonnen, nu hopen dat ik het als ik thuis ben in mijn studio een beetje snel uitgewerkt krijg...
 
ach ja de mijne is ook opgestuurd via de site(dat vind ik maar vaag gaan maar ja, ze vragen niet eens een e-mail adress)

maar hij heet Plieuw_Ghet-to bed....het is downtempo......dus
 
De mijne gaat nu ook door de final fase... Hoop em voor 1 mrt te uploaden... :D


Wie is trouwens Pieter Steijger? Je vocal staat niet goed en das zonde van je track, je kan het nu nog corrigeren...
 
:( Lees 't net pas.. Dit ga ik ZO niet redden..


Och, misschien dan ooit een keer in 't kader: mosterd na de maaltijd.. :D
 
ik heb je remix al wel geluisterd en zal je cd vanavond als onderzetter gebruiken........... moest ik van mijn bewindvoerder zeggen.

Trouwens, wel complimenten voor de vocals op het nummer. Vind het helder en sterk gezongen. De rest van de samples heb ik niet kunnen gebruiken.
 
Back
Top