demo van mijn bandje

on to the next project .
 

Attachments

  • bey.jpg
    bey.jpg
    40,6 KB · Bekeken: 50
Nog wat wijn na de maaltijd.

De opnames zijn wel OK maar de mixen kunnen nog wat beter. Ik vind ze toch wel erg platjes op zich. En qua geluid vind de mastering veels te neutraal. Met wat meer tijd en moeite had er toch meer ingezeten. Het zijn op zich goede nummers en zeker goed live te trekken maar de feel/sfeer mis ik hier nu best wel.
En ja ik ben aan't miereneuken. :)

Dat rustige nummer vind ik toch wel het mooist qua techniek. Dat punk nummer trek ik ook wel.
 
Doe mij maar een irisch coffeé . ;)

Tja , misschien had er wel meer in gezeten . We hebben ons zelf 2 maanden de tijd gegeven omdat we begin september een demo af wilden hebben , om optredens te regelen voor het komende seizoen . We zijn dus begin juli begonnen (pfff, met die hitte golf ja)
We hebben alles in eigen beheer opgenomen en gemixt . Met de opstart fase van het opnemen hebben we hulp gehad van de geluidsman van (jaja) Jan Veen :)
Het masterren heeft Excess studios (Rdam) gedaan .Wat een uurtje of 3 duurde en duidelijk verbetering met zich mee bracht .

Maar idd de mix mist nu een beetje die sprankeling . Maar ik betwijfel het of we die er nog in konden krijgen met deze opnames en dit tijds bestek . En dan hebben we het nog niet eens over de kosten ervan , dan hadden we misschien ook alles moeten laten mixen en de drums in een (acoustieke top) studio moeten opnemen .
maar goed , dat is misschien wel wat voor ons volgende project , dat wordt waarschijnlik een hele ceedee met een nummer of 12 á 14 waarvoor we de lat een stuk hoger gaan leggen .

deze demo vinden we wel af zo .

Dank voor het luisterren en de genomen moeite !
 
Tis een demo , daarvoor vind ik het goed genoeg klinken , voor een album vind ik de opnames niet mooi genoeg (te droog, niet vet genoeg,grote 'hole in the middle'). Muzikaal prima, goede liedjes.
 
alles klinkt zo steriel... k mis de power (althans bij de eerste tracks)
arrangementen zijn knap
 
voor meer power !

voor meer power !

VANAVOND
Als je ons live wil aanschouwen dan kan dat vanavond in het Waterfront(café) op de Boompjeskade te Rotterdam . Ons voorpropaganda begint rond 21:00 uur , wij rond een uurtje of 22:30 .

MINI-TOUR DE LIMBOUR
de limburgers die ons een keer live willen aanschouwen , we spelen a.s. Vrijdag, 1 december in ZaalAcht, Zwartbroekstraat 27 te Roermond
en Zaterdag 2 december in het Landbouwbelang, Biesenwal 3, Maastricht

THUIS
Zaterdag, 16 december hebben we een thuis wedstrijd in De Magische wereld, Kootsekade 14, Rotterdam(kleiwegkwart.)

KERSTMUS
op kerstavond spelen we een acoustische set in Café de Schouw , Witte de With , Rotterdam.

alle locaties gratuit
 
recenties

recenties

De EP van Zerotens is al door diverse stichtingen en correlaties gerecenseerd , uiteenlopende comentaren van positief tot negatief van gelul uit de ruimte tot waarheids getrouw , het lijkt het Synthforum wel ....:-)
Mocht je zin hebben ze te lezen, ik link ze ff hier.

http://www.musicfrom.nl/magazine/recensies/23469/zerotens-zerotens.html
http://www.studioartistx.nl/recensies/cd_recensies/2006/zerotens.shtml
http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=61901&magazines=61902&news=437217
http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=61901&magazines=61902&news=435194
 
Back
Top