lexic.vintage ?200?rare

Welke PCM heb je dan liever? De PCM-70 vind ik ok, maar van de PCM-90 en PCM-91kan ik niet echt warm worden. De Lexicon 200 heeft een erg mooi eigen geluid dat veel weg heeft van de 224 waaraan alle PCM's niet kunnen tippen. Ik doe de 200 ook alleen maar weg omdat ik nog 4 topgalmen heb waaronder de Lexicon 224. De prijs van €1175 is trouwens inclusief BTW.
 
Origineel geplaatst door Bigbang
De prijs van €1175 is trouwens inclusief BTW.

begrijp ik hieruit dat jij een professioneel handelaar bent, die ook ex-btw kan leveren? en geldt dat ook voor de andere spullen die je regelmatig aanbiedt bij vraag en aanbod? en gaat er dan 19% af of alleen de btw over het verschil tussen je inkoop en verkoop? dat is toch handig om te weten bij het beoordelen van je aanbiedingen, want dat kan dus zomaar 19% schelen?!
 
Dit is een apparaat uit mijn studio die ik bedrijfsmatig gebruik. De 200 is twee jaar geleden ingevoerd vanuit de VS; vandaar de BTW. Als ik iets verkoop dan zet ik er altijd bij of de prijs inclusief BTW is.
Die BTW maakt voor jou toch niets uit Leo? Of handel jij nu bedrijfsmatig?
 
jaja

jaja

Origineel geplaatst door mono-poly
Sjonge jonge en 2 keer een cs50 link.

kijken op alle adverts van de eig,..
soo goed...hij copy,d de link niet goed...?




Advertentielijst | Beeldoverzicht

Foto's Advertenties Prijs
Datum
Gezien Locatie


Vintage Yamaha CS-50!
In uitstekende staat verkerende Yamaha Cs 50 te koop inclusief deksel en poten De tuning werkt voor de volle 100 Prijs is vast
€ 750,00 Gisteren 235 Amsterdam, NH


Vintage Lexicon 200 Reverb
In uitstekende volledig werkende staat verkerende Vintage Lexicon 200 dus niet de Mpx 200 te koop voor het vaste bedrag van 1175 incl Btw van geluidsstudio Meer info op de...
€ 1.175,00 01 sep. '06 287 Amsterdam, NH

Toon: Minifoto's Details
 
Origineel geplaatst door Bigbang
? Of handel jij nu bedrijfsmatig?

nee, ik niet, dat kan je toch zo wel zien (aan de prijzen bijvoorbeeld)? maar het leek me wel handig om te weten, ook voor anderen. er wordt nog wel eens gezeurd over (jouw) prijzen, maar als mensen (er zijn er hier zat met btw-nummer) weten dat er 19% vanaf kan, scheelt dat natuurlijk aanmerkelijk en valt er niks meer te zeuren.

ik ga er tenminste van uit dat al jouw aanbiedingen hier als professioneel handelaar worden gedaan en dat er btw op zit. wetende hoeveel moeite jij hebt met beunhazen die het brood uit de mond van de bonafide handelaar stoten.
 
en even voor alle duidelijkheid: dit is niet lullig of stekelig bedoeld, het leek me gewoon goed om te weten en duidelijk voor iedereen. want bij een prof kopen heeft duidelijk voordelen vandaag de dag. naast btw bijvoorbeeld ook de garantie.
 
en even voor alle duidelijkheid: dit is niet lullig of stekelig bedoeld

Ok.

het leek me gewoon goed om te weten en duidelijk voor iedereen. want bij een prof kopen heeft duidelijk voordelen vandaag de dag. naast btw bijvoorbeeld ook de garantie.

Helaas zien de meeste Nederlanders dat niet zo. Die willen het liefst voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Ik heb daarom veel internationale klanten en relatief minder Nederlandse. Een stuk advies is voor deze voornamelijk professionele klanten ook een belangrijk koop/verkoop argument.
 
Back
Top