het synthforum-avontuur.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
..althans, dat leek het einde.
 
(sn...)elle babbel die de verkoper de grond in prate, en het voor elkaar kreeg hem in natura te betalen voor de zojuist binnen gekomen roland uit het verre oosten...
 
karel pakte de doos van de nieuwe roland en opende deze, op de hoogglans finish van de interface van de machine weerspiegelde het kenmerkende zwart fluwelen met wit befje kostuum van Befman...
 
Karel voelde de vorsende blik van Befman in z'n nek prikken... het zweet brak hem uit terwijl hij in paniek probeerde te denken over een mogelijke ontsnappings-actie.

Maar... als achter Karel dan blijkbaar Befman stond... waar was dan Copulatia, diens trouwe sidekick - immer gekleed in netkousen & latex jumpsuit (met gaten op strategische plaatsen aangebracht)?
 
"Here I am to save the day..!", klonk er ineens vanuit het magazijn; het was Copulatia!!
 
toen werd BSE wakker.. het bleek een boze droom..
met de slaap nog in zijn ogen slofte hij op zn pantoffels naar de badkamer om zn tanden te gaan poetsen.
 
Hierna liep hij naar zijn favoriete muziekwinkel met een enorm dikke portemonnee op zak, hopend dat hij iets zou vinden dat hem aansprak.
 
Laatst gewijzigd:
Daar stond ie om bekend, het kreng...
 
"Je kunt dit nu wel slopen noemen", aldus het bepaalde DSF-Lid met een 6 letterige naam, "maar eigenlijk leg ik hier de basis voor een nieuwe stroming, de Hardcore Acid Symphonische Goa Trance Psy Rock, dat gaat het helemaal worden dit najaar".
 
"Hoe krijgen ze in hemelsnaam 8 Chinezen in zo'n blik?", vroeg ie zich af.
 
sjeng, die kleine chinees van om de hoek zat dr ook in...
karel: hee sjeng, gij klein manneke, hoe kom jij nou in dat blik?


:kimono:
 
en toen ie dat zei, werden ze helemaal gek en barste het blik ineens open en rolden deze chinezen eruit...
 
Copulatia hield wel van chinees, chinezen en chinezen :peukie: dus de eerste kennismaking met onze cultuur was nogal verrassend voor deze oosterlingen.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top