betrouwbaar?

jeroentuitd

Stamgast
Lid sinds
2 september 2005
Berichten
181
Locatie
Brabant
hoi,

Ik heb onlangs op speurders een Roland fantom X8 gevonden. voor slechts 899 euri! dat is verdacht goedkoop dacht ik. Ik heb er naartoe gemaild, dat ik wou komen kijken/luisteren en eventueel een bod doen. Ik kreeg vervolgens een mail terug of het in het Engels kon. Dus het zelfde mailtje nog maar eens in het engels gestuurd. na een tijdje kreeg ik de volgende mail:

Hello, The problem is that I am from England but we can ure a triple deal agency where both the seller and buyer are safe. It's like a third party company that holds and moves the money and the roland once both the buyer and seller are happy with the deal. Let me know if you're still interested. Thanks

Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Het klinkt een beetje als een of andere louche zaakje. Het lijkt me in ieder geval niet verstandig om het geld op te sturen in afwachting van de synth.

hoe kan ik dit het beste aanpakken?

grs jeroen
 
Ik heb terug gemaild, dat ik enkel en alleen ben geinteresseerd als ik hem persoonlijk kan komen testen/halen, en betalen.

Zal dus wel niet doorgaan. ach, het was ook VEEL te mooi om waar te zijn!
 
Deze mail kreeg gisteravond van Speurders.nl:

Geachte mevrouw/meneer,

U heeft recentelijk gereageerd of geboden op een advertentie op Speurders.nl.

Het antwoord van de verkoper, indien u een antwoord heeft ontvangen, was hoogstwaarschijnlijk in (gebrekkig) Engels of Nederlands gesteld en afkomstig van een verdacht e-mail adres. Vaak wordt er voorgesteld om de verzending van de artikelen via TNT of UPS te laten verlopen en de betaling via Western Union te voldoen.

Wij hebben het vermoeden dat deze mail afkomstig is van een dubieuze aanbieder. We willen u dan ook adviseren om niet op de aanbieding in te gaan en de verzender van de mail verder te negeren.

Met vriendelijke groet,

Het Speurders.nl Team.



Inderdaad, niet te vertrouwen!
bedankt allemaal!
 
hoe je dit het beste kan aanpakken ? gewoon aan het lijntje houden en gek maken !
 
Back
Top