• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Mackie Control Universal

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

supadupa

Nieuwkomer
Lid sinds
12 juni 2006
Berichten
14
Een een jaar oude Mackie Control Universal in zeer goede staat (weingi gebruikt) met bijbehorende doos, lexican overlays, voeding etc. Doe hem weg omdat ik vanwege een nieuwe workstation geen ruimte meer heb. Technisch en optisch 100% in orde.
Prijs 750 euro.

http://www.mackie.com/products/mcu/index.html
 
Dé beste Midi controller aller tijden. Volledige integratie op verschillende platformen.
 
Heb het erg druk gehad dus ben er niet meer mee bezig geweest, maar hij is nog steeds te koop!!! Hierbij tevens een foto van mijn Mackie Control Universal. Werkend te zien. <<<<<<<<700 euro>>>>>>>> of doe een goed bod en ik zal er over nadenken.
 

Attachments

  • afbeelding 001.jpg
    afbeelding 001.jpg
    44 KB · Bekeken: 41
Schop!!! <<<<<<<<<<<675 euro >>>>>>>> Kom op!! Wie o wie...........
 
Nog even... en hij gaat op marktplaats en dan is hij zo weg.................
 
Is niemand geintereseerd??? OK voor de hoogste bieder dan maar. Stuur een PB!!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top