sequencer voor kids (geen grapje)

anoniempje

hobby knooier
Lid sinds
30 september 2003
Berichten
4.873
ik was voor m,n moeder ( die speelt in een orkest en zuigt kwa praktijk, maar kwa theorie is ze erg goed) aan het zoeken voor een programmaatje dat ritme gevoel, en op gevoel noten spelen (in plaats van een muziekblad oplezen)
aan kan leren weet niet eens of dat mogelijk is ?? en kwam toevallig via google op dit uit, hehe

voor de enthousiasten onder ons die hun kind ook graag aan de muziek willen "helpen" :D

FlexiMusic Kids Music World: Most parents want their children to spend some of their leisure time doing something worthwhile. The strength of FlexiMusic Kids Music World is that it is educational while being a lot of fun. The fun element is sufficient, however, as children love using it at home.

When you buy FlexiMusic Kids Composer, we will include the amazing FlexiMusic Kids Music orld program for your 5 year olds. This will allow them to play using the mouse only. Put the keyboard away! In no time, your kids will be making music that will amaze others.


had ik dat maar toen ik 5 jaar oud was haha was zeker niet slecht geweest denk ik. of ik het toen leuk zou hebben gevonden is een ander verhaal.


heb even een beetje door zitten lezen en het is echt kinderlijk invoudig om zo een trackje te maken ik geloof dat er al kant en klare beats en "tunes" inzitten jammer genoeg geloof ik geen optie om zelf een melodietje in te spelen geloof ik maar zo leren ze toch al aardig de basis van een sequenzer, zo kunnen je kids op hun 7 of 8ste al overstappen op fl studio of ableton :geslaagd: , en de gevorderde kids pakken meteen cubase of logic


ik hoop niet dat ik overenthousiaste trotse ouders met kinderen die al teveel hobby,s hebben/moeten op een idee breng

plaatje
fleximusic-kids-composer_350.jpg


link

http://fleximusic-kids-composer.fleximusic.qarchive.org/
 
navolging , iets ingewikkelder en de mogelijkheid om zelf in te spelen/ tekenen en een full sound library (Choose an instrument from the available instrument lists. FlexiMusic Composer has more then 600 instruments sounds, including congas, kick drums, snares, guitars, basses, pianos, strings and many more.)

ik zie nog steeds niets over midi, laat staan vst maar dat maakt het programma meteen te ingewikkeld denk ik.

plaatje
fleximusic-composer_350.jpg



linkhttp://fleximusic-composer.fleximusic.qarchive.org/



staan trouwens een hele hoop meer grappige sequencer/audio programmaatjes op die site, soort verzamel site denk ik.
 
ik heb er alleen nog even niet aangedacht dat het engels is, maar bij nader in zien moet dat geen probleem zijn kinderen leren snel en ik kon als kind ook al met een pc overweg en geloof niet dat dos in nederlands was of ik moet me vergissen.
 
Bedamkt! Mijn dochtertje wordt volgende week 5 :D
 
bij ketnet was er ook zo iets meen ik...
gebruiker David zal daarover mss meer kwijtkunnen :D
 
Haha! Wat een walgelijk chaotische lay-out en die demo-song klinkt wel erg experimenteel voor een kinderliedje, maar het idee is leuk. 8o)
 
maakt niet uit, ik lees de zin terug en ik kan me wel voor stellen wat voor geintje dat geweest moest zijn, op de werkvloer doe ik ook niet anders dus.
 
Origineel geplaatst door BasSSlave
doet me denken aan fluid (zo heette het geloof ik) op de playstation

heb em laatst onder invloed van "iets" nog es helemaal door gespeeld
eindelijk door hoe je onafgebroken uit het water kan springen en truckjes doen.. daarvoor was ik vroeger blijkbaar te dom

hoewel de graphics er nu belabberd slecht uitzien zijn de ingebouwde loops wel nog steeds heel goed...

denk dat voor kinderen het pakket "Music" op playstation ook goed is, heb er zelf rond mn 14de enorm veel meegedaan en zelfs op de future music cd gestaan :D
 
ja daar is het met mij mee begonnen joh vet verslavend was dat ik ging veel naar feesten vroeger en eingelijk toen ik dat ineens vet zat was (kut sfeer) ben ik daar mee begonnen als je benieuwt bent ik heb daar een soort low tech dnb cdtje mee gemaakt
http://rapidshare.de/files/16659745/PS1-Basic-full-album.rar.html

zoiets zou elk kind moeten hebben als ie 8 is of zo misschien iets eerder wou dat ik eerder de smaak te pakken had nu moet ik vet betalen voor zon opleiding
 
Grappig, ik heb een neefje die het leuk vindt om met Rebirth te spelen.
Hij snapt nog niet alles ervan, maar ik wijs hem stapsgewijs hoe hij drumpartijen kan veranderen en opnemen. Met Mods wisselen is hij al uren zoet en hij weet met bestaande songs hoe met de knoppen om te gaan.
Het ventje is 5 jaar!!! 8)
 
kicken man dat gozertje kan vast een eind komen als ik zo naar je gearlist kijk heeft ie ook wel wat te spelen dat ie dit met 5 al kan is een goed teken dat jochie moet gewoon gear krijgen voor zijn verjaardag
 
Back
Top