Liever alleen piano dan Fantom X8

rob42

Nieuwkomer
Lid sinds
19 juli 2005
Berichten
15
Locatie
Den Haag
Hallo forum,

Ik bezit sinds de zomer een Fantom X8 en ik ben echt super onder de indruk. Echter, ik heb ook pianoles genomen en ik heb eigenlijk geen tijd voor meer dan pianospelen.
Het toetsenbord en de klank zijn geweldig daarvoor, maar ik vraag me af of ik niet beter kan overstappen op een Roland piano?
De Fantom heeft zoveel mogelijkheden maar ik kom er simpelweg niet aan toe.

Misschien weet iemand ruil- of verkoopmogelijkheden voor mijn Fantom X8? Wat kost een board met vergelijkbaar klavier en klank, tweedehands?

Rob
 
Kijk eens naar de Roland RD300sx. Een stage piano van Roland, die naar ik meen dezelfde piano sound heeft als de X8. Die is nieuw rond de 1300 euro. Tweedehands zou ik niet weten
 
Waarom zou je die X8 weg doen als je er tevreden mee bent? Die extra functionaliteit zal later misschien wel van pas komen.

Langs de andere kant, ik had vroeger ook een stage piano, en heb die laatst weggedaan om een Yamaha Clavinova in de plaats te kopen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Grootste nadeel van die stage piano was dat ik geen goeie versterking had en ik praktisch de hele studio moest aanleggen als ik gewoon wat piano wilde spelen. Nu duw ik op de aan/uit knop en binnen een seconde kan ik spelen.
 
Back
Top