• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Novation Nova Laptop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Lid sinds
16 juli 2002
Berichten
2.398
Ik ben er definitief uit. Het beestje heeft me nog niet kunnen bekoren. Ik wil alleen nog een keer een echt analoog bakje naast m'n Nordlead3 plaatsen. De Novation raakt gewoon geen snaar bij me.

Voorlopig alleen op SF te koop:
Het blauwe schootmonster in absolute nieuwstaat. Zowel de ribbelzijkanten als de rackoren zijn aanwezig. 325 harde pegels voor m'n spaarpot graag! :W
 
Wellicht dat een foto van het beestje helpt. Let wel; dit is de foto van de Nova die te koop staat. In het echt nog wel mooier dan op de foto :D
 
Nou ja, stom hoor. Die foto wordt niet geplaatst? Zeker weer te groot of iets dergelijks. Poging nr. 2 =>
 
Zucht, mag een eerlijk persoon niet eens een foto plaatsen onder de 90 kb?
Dan maar met een omweg proberen. :(

20060402-Novation-Nova-005.jpg
 
:walker: nogsteeds te koop. Incluis een dik pak papier om hem helemaal te kunnen snappen :mega:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top