xv 3080 srx multitimbraal?

De Voorman

Ouwe rot
Lid sinds
7 december 2001
Berichten
1.034
Locatie
Mokum
Uitdaging wat mij niet lukt.

Ik gebruik alleen sounds uit mijn srx expansion board. Dan lijkt het alsof ik maar een midikanaal kan aansturen uit de srx collectie terwijl dat ding 16 voudig multitimbraal is. Ik wil dus meerdere kits van die srx gebruiken maar dat lijkt niet te kunnen. iemand een oplossing(muv samplen...)?
 
Misschien de expansionboard sounds eerst toewijzen aan een patch ? Ik heb zelf geen XV 3080, maar dit is wel een beetje de manier waarop Roland meestal werkt ..
 
juist ja

juist ja

misschien wel maar is dat niet gruwelijk omslachtig? Ik heb het idee dat je dan presets moet gaan maken terwijl ik ze net gekocht heb zodat je het niet zelf hoeft te doen.

Kort en goed hoe maak ik ze een patch uit de srx?
 
Ik heb inde manual zitten spitten maar ik gel;oof dat ik te veel aan emu zit wat in mijn optiek simpeler werkt...iemand een vondst?
 
Heb zelf meerdere Emu's gehad, dat werkt bijna hetzelfde, alleen heet het een multi dacht ik ;) Ik heb eens de XV-3080 manual gedownload, in hoofdstuk 5 vind je alles mbt het maken van Performances. Je kunt max 16 parts (= patch of rhythmn set) per performance instellen en indien gewenst per part een ander midi kanaal gebruiken.

Dus...hoofdstuk 5 ff lezen

http://www.rolandus.com/support/product_manual.asp?Letter=X
 
Back
Top