• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Analog Four MKI

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ben_jamin

DISTANZ - ELEKTRON FANBOY
Lid sinds
11 december 2012
Berichten
443
Locatie
Roeselare Belgiƫ
Elektron Analog Four MKI A4 te koop

Te koop Analog Four MKI in erg goeie staat. Toestel is net terug van een servicebeurt bij ELEKTRON in zweden (zie datum op foto document). Heeft nog garantie tot 31 december 2018 en bij deze nog snel gebruik gemaakt van deze garantie en voor verkoop nog een servicebeurt geregeld. Aan de rechterzijde is er klein beetje lak van de zijkant, zie foto. Voor de rest volledig in orde! Te testen in Roeselare (Belgiƫ), verzenden naar NL 15 euro maar misschien kunnen we iets regelen.
Verkoop wegens dubbel (eind livesets gespeeld met 2 x A4's), nu niet meer.

680 euro voor synthforumers

fotos op marktplaats
https://link.marktplaats.nl/m1346091070
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top