Sound Education Nederland

Bit van een sponsor Sound Education Nederland

Produceer & release professionele songs/tracks vanuit je homestudio binnen één jaar

Dezelfde mensen die Beyonce, Madonna, Armin van Buuren, Within Temptation, David Guetta, Anouk, Tiësto, Pharrell Williams, The Scorpions, The Prodigy, Oasis, Elton John, Ariana Grande, XXXTentacion, U2 en vele anderen hebben geholpen met hun muziek carrière staan nu voor jou klaar.

Maar ook als geluidstechnicus ben je bij ons aan het goede adres, alleen al gezien de vele oud Sound Education studenten die nu een eigen bedrijf bezitten - van opnamestudio’s tot live sound bedrijven en audiovisuele studio’s.


Producer+Opleiding.jpg


DE IDEALE COMBI VAN FYSIEKE PRIVÉ PRAKTIJKLESSEN OP DE MOOISTE LOCATIES & ONLINE MULTICAMERA MASTERCLASSES MET LIVE CHAT VOOR AL JOUW VRAGEN​

Privé praktijklessen zijn te boeken in studio’s verspreid over het hele land (letterlijk van Groningen tot Roermond) waarbij we net zoveel afstand kunnen houden als waarbij jij je prettig voelt. Dit zijn commerciële studio’s waarbij je les krijgt van de (zeer ervaren) studio eigenaar zelf. We voorzien zowel in pop/rock als alle vormen moderne stijlen, afhankelijk van de docent en locatie die jij uitkiest.


DIRECT AAN DE SLAG MET JE EERSTE BONUS: LUISTERVAARDIGHEIDSTRAINING​

Het duurt nog even voor de klas gaat beginnen (8 september 2021), dus om de tussenliggende tijd goed te gebruiken bieden we als bonus een diepgaande luistervaardigheidstraining aan. Gerichte oefeningen & begeleidende video’s om nauwkeurig en bewust zaken als equalizing, compressie, distortion, mix balans, stereobeeld en galm parameters waar te nemen. Dit zal je enorm gaan helpen bij de praktijk van met name mixing en mastering. Dit luistervaardigheid traject gaat niet uit van voorkennis of vaardigheden - je kan dus blanco instappen.

Tegen het einde van het schooljaar ontvang je dit schooljaar overigens een tweede gratis bonus: het release traject. Hierbij nemen we je mee met elke stap wat betreft het uitbrengen en promoten van jouw album of track. Dus na de opleiding heb je niet alleen professioneel klinkende tracks geproduceerd, je brengt ze ook al daadwerkelijk uit op alle grote platforms inclusief de nodige promotie. Het bijzondere van dit traject schuilt in de mate van detail: je hoeft letterlijk niets zelf uit te zoeken en wordt stap voor stap bij de hand genomen.

De derde gratis bonus dit jaar is een extra lang mastering traject - dit is een complete mastering opleiding op zichzelf!


WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?​

Wij helpen en ondersteunen je met elke praktische hindernis die nog ligt tussen je huidige situatie en jouw audio- of muziekambities. Dit is ons ultieme doel - je niet simpelweg wat productie- of mixtechnieken leren, maar een ware game changer te worden voor jouw leven. Net zoals de Sound Seminar opleiding dit ooit voor mijzelf was en Sound Education dit al geweest is voor ons grote aantal succesvolle oud studenten.

De docenten zijn uiteraard èèn van de belangrijkste factoren bij een opleiding: zij bepalen wat je gaat leren en welke mindset je meekrijgt. Zoals je ziet aan de CV van onze docenten is dit geen sluitpost bij Sound Education. Wij investeren in docenten van wereldklasse - neem gerust een kijkje op onze docentenpagina als dit je overdreven in de oren klinkt.

Uiteindelijk het allerbelangrijkste van een audio opleiding zijn de resultaten van de studenten NA de opleiding. Als je de moeite neemt dit aspect te vergelijken, zul je enorme verschillen te zien krijgen bij de diverse opleidingen. Tijdens ons webinar laten we een groot aantal succesvolle oud-studenten de revue passeren en ook op onze referentie pagina kun je nu direct een aantal oud-studenten bekijken die nu hun brood verdienen in audio.

Tot slot moet jouw muziek gehoord worden en tot dit doel bieden we diverse lessen en topspecialisten uit het vak aan, die je wegwijs maken op het gebied van marketing, promotie, muziekrechten, contracten, etc. Aangezien vrijwel al onze docenten in feite de topspecialisten op hun vakgebied zijn, leer je niet van iemand die zijn kennis van boeken of YouTube heeft opgedaan, maar rechtstreeks uit de praktijk. Je wordt ook onderwezen wat betreft de diverse verdien modellen die beginnende artiesten ter beschikking staan - je zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden en kanten die je op kan met je muziek en je leven.
  • 1614696859615.png
    1614696859615.png
    962,1 KB · Bekeken: 384
  • Duimpje
Duimpjes: Gerke
Author
Iggy
Bekeken
3.835
First release
Last update
Rating
0,00 star(s) 0 ratings
Back
Top