Meeste lol voor je geld gear lijstje?

Ik tipte @Disharmonic laatst omdat ik een Circuit OG te koop zag voor 100 euro.. en daar staan ze zo nu en dan vaker voor te koop. Deze circuit wordt niet meer gemaakt zoals 'n Monotribe maar heeft eem opvolger, de Circuit Tracks die meer kan en de prijsstijging van de OG enigsinds een beetje in toom lijkt te houden..
Super leuke sequencer methode.. 2 x polyfone 6 stemmige VA + 4 sampler tracks met sample flip/muting.. lekkere fx.. sidechain.. toegankelijk-DJ style LF/HP filter..
Werkt op batterijen en zit een luidspreker in.. veel beter gaat het voor 100 euro niet worden.. :)


 
Voor mij is dat al een aantal jaartjes de Casio PX-5S. Het is en blijft echt een maf ding en I love it! :)
 
Electribe 2, ondanks de beperkingen veel lol mee gehad.

Microfreak, veel synth voor weinig geld.

Zoom MS70-CDR, veel effectjes voor weinig geld, wel te weinig knopjes.

Synthstrom Deluge, als je de mogelijkheden, support, community en fun factor bij elkaar optelt heb je echt wel waar voor je geld.
 
Zoom MS70-CDR, veel effectjes voor weinig geld, wel te weinig knopjes.
Goeie ja, krankzinnig veel en goed klinkende effecten in een stevig metalen hokje voor een habbekrats. Op het ding zelf editen is geen feestje, maar er is een goede gratis editor voor. En er is zelfs een clandestiene versie om algoritmes te uploaden uit andere modellen die eigenlijk niet in de MS70-CDR horen :D
 
Deze scoort ook wel heel hoog. Sta er altijd weer van te kijken wat voor gave en unieke sounds hieruit komen, zeker met wat FX erachter.
wat een hoofdpijn doosje :-)
Het doosje zijn ze vergeten. Lekker zo alles open en bloot met van die micropots.
knoppen ook die moet je appart kopen.
Barbaren
Ze hebben wel gelijk...

Ze hebben niet eens de moeite genomen om de boel op een losse (kaas)plank te solderen.
Het ging toch om de lol en niet om de bouwkwaliteit :D overigens is die wel prima hoor, ze hadden er van mij alleen wel een batterijklepje op mogen zetten.
Jullie begrijpen Vlad niet, dit draagt allemaal bij aan die speciale semi-mystieke sfeer die zo belangrijk is bij de Soma produkten, het gaat niet om de verpakking maar de ervaring. :D
 
Goeie ja, krankzinnig veel en goed klinkende effecten in een stevig metalen hokje voor een habbekrats. Op het ding zelf editen is geen feestje, maar er is een goede gratis editor voor. En er is zelfs een clandestiene versie om algoritmes te uploaden uit andere modellen die eigenlijk niet in de MS70-CDR horen :D
Goed dat je het zegt, dat ding ligt al langere tijd ongebruikt op het schap want het editen is idd geen succes maar met die editor en de extra algoritmes is het wel wel interessant, thanks!
 
Akai S950. Die heb k gratis gehad en al jaren plezier van. Dus eh.. ja betere prijs/kwaliteit-verhouding dan die ister hier niet

Na aanleiding van t Microkorg 2 topic wil ik ook graag m'n Microkorg OG nog noemen. Al zeker 12 jaar zoveel plezier van dat het geld er dubbel en dwars uit is. Topaankoop. Alleen daarom al zin in de Microkorg 2.

En dan moet ik ook m'n MPC One Retro noemen. M'n derde MPC alweer, maar de eerste die ik nieuw kocht en elke keer dat ik erachter zit krijg ik weer een glimlach op m'n gezicht. Alle features die een ik nodig heb zit erop en dan loop ik qua OS updaten nog een jaar of 3 achter gok ik. Wat een topapparaat.
 
Elektron Analog Heat mk2

1 van de extreemste bakken met high end sound. Ik ben nu aan het deepdiven, als je dit ding in zelfoscillatie zet of de insane lfo rate die ik echt nergens anders van ken bespeeld is het ware sonische goodness. Denk dat veel mensen net als ik in begin beetje filter, beetje saturatie deden. Maar als je echt patches gaat maken lijkt het wel een Synth! Gaan nu tweede hands voor +-550,- no brainer

Mutonics Mutator killer ;) nou dat weet ik nog niet hoor.. haha
 
Als ik even rond me kijk wat goedkoop is en nog altijd een plaatsje heeft in mijn atelier...

Arturia MicroFreak: onconventionele sounds (en looks), innovatief, onvoorspelbaar, draagbaar, hands-on en blijft jaren nadien nog nieuwe features krijgen, denk dat ik er destijds iets van een 300€ voor betaald heb.

Zoom MS70-CDR: De classic budget multi-FX pedal, ideaal icm de MicroFreak die geen FX heeft. Hoog tijd voor een mk2 (zoals ondertussen voor de MS50 bestaat).

Behringer TD-3: 100% Acid plezier, gekocht voor minder dan 100€

Behringer Edge: Vind hem zelf beter dan DFAM... Beter klank, beter UI/layout, alleen een beetje spijtig dat de plugs bovenaan staan. Kost ook maar een fractie van de DFAM.

Novation BassStation 2: Volgens mij al jaren de meest veelzijdige, classic, analog (DCO) mono-synth. Kan ook leads e.d. maar ik hou hem het liefst voor bass-achtige sounds. Enorm snel om de juiste klank te vinden. Denk dat ik iets minder dan 400€ betaald heb.

Korg Mono Delay: Best alleen nuchter gebruiken... Wat kostte het 49€?

Waldorf Streichfett: De ultieme porn-soundtrack synth!
 
Deze stond gisteren voor 100 euro en vrij bieden.. nu gereserveerd.. en waarschijnlijk gewoon verkocht voor dit geld maar ze komen echt afentoe nog wel voorbij, leuke deals.. Nu alleen niet hopen dat ie straks ergens voor het dubbele, of nog meer opduikt en weer eeuwig te koop blijft staan.. :D Dat is juist de ellende, verkopers die denken bv 'n MT32 of FB01 voor 300 in de markt te zetten.. of 'n M1 voor 500..

 
Laatst gewijzigd:
Back
Top