• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha NE1 Parametric Equalizer - 50 euro

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Kraan

Ouwe rot
Lid sinds
11 april 2004
Berichten
1.950
Locatie
Zwolle
Deze is hier waarschijnlijk nog nooit langsgekomen. Ook niet zo vreemd, want het betreft eigenlijk een parametrische EQ voor de basgitaar.

Staat:
Het apparaatje is in volledige nieuwstaat. Het glimt zo hard dat het pijn doet aan je ogen en als je van chroom houdt is het al een sieraad in je studio. 8) Technisch ook helemaal in orde.

Extra info:
Hier een linkje van de Yamaha-site

Essentiële verkooppraat:
  • Nathan East collaboration
  • 3-Band Parametric EQ
  • Normal, Deep and Shallow Settings
  • Chicken Head Knobs
  • Gloss Chrome Finish
  • Angle Design
  • 9-Volt Battery Compartment

NE-1: ABOVE AND BEYOND.
What's the difference between good bass and phenomenal bass? A secret weapon known only by the code name NE-1. Developed by Yamaha over a decade ago for Nathan East, this "magic box" has helped him to achieve his signature sound with such artists as Eric Clapton, Elton John, Michael Jackson and the FourPlay. The NE-1 is a fully parametric equalizer designed to shape the mid-range of a bass's total spectrum. Three "Q" shape patterns allow you to apply creative and corrective equalization. The simple design also includes input and out jacks and a bright LED. Add the NE-1 to your arsenal and take your sound above and beyond.

Prijs:
50 euro

Afhandeling:
Verzenden is mogelijk. Daarvoor reken ik vijf euro extra voor een aangetekende verzending. Volledig in hufterproof verpakking. Ophalen kan in Zwolle.

Foto:
 

Attachments

  • EQ.jpg
    EQ.jpg
    194,2 KB · Bekeken: 90
Aanvulling:
Ik kreeg een opmerking via de PB (nog bedankt) dat de 3-bands term in de Engelse tekst discutabel is. Deze Engelse passages zijn geript van de Yamaha site (dezelfde als de link), dus ik mag aannemen dat het wat betreft terminologie klopt.

Met de drie banden wordt dus bedoeld Shallow, Deep óf Flat EQ. Verder lijkt de foto de functionaliteit van de EQ behoorlijk duidelijk maken.

En nog meer:
Geen ruil s.v.p.

:dj:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top