• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Lexicon MPX 500 MK2 24bits/dual effectprocessor

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

SCD

Gearlust [on]
Lid sinds
16 november 2002
Berichten
1.941
Te koop, perfect werkende Lexicon MPX 500 Dual FX processor. Hij gaat eruit in verband met aanschaf andere Lexicon :D

Dit is een *MK2 versie*, met ingebouwde compressor in ieder effect, daarnaast uitbreiding van algoritmes en geheugenplaatsen.
Te gebruiken als dubbele effectprocessor.

De programma's bevatten o.a.
Plate, Gate, Hall, Chamber, Ambience, Rooms, Tremolo, Rotary, Chorus, Flanger, Detune, Pitch en combinaties van deze effecten in allerlei routings: parallel, serieel, split, in stereo en in mono etc.

Delays kunnen syncen aan midi clock.

Op het front zitten naast het informatieve LCD scherm 4 edit knoppen, een tap button voor het handmatig intikken van een tempo, een input/trim knop voor het afregelen van je level, etc. etc.
Een van de 4 editknoppen is altijd in gebruik als "adjust" knop. Aan die knop zijn meerdere parameters gehangen voor complexe veranderingen van je effect.

Op de achterzijde midi in-out/thru, gebalanceerde en ongebalanceerde inputs en outputs, footswitch input en digitale rca/SPDIF in- en output.

Het is goede midrange effectprocessor naar mijn mening. Heb er altijd met veel plezier gebruik van gemaakt. Lexicon galmen zijn altijd wel "gekleurd", daar moet je wel van houden. Het legt meestal een warme deken over je geluid. Heel anders dan bijvoorbeeld TC galmen. Maar goed, ze zijn juist daarmee groot geworden.

Maximale delaytijd (mono) 5,5 seconden. Stereo dus de helft.

Voor alle info: download de manual hier:
http://lexiconpro.com/LegacyProducts.aspx?ContainerID=10

Vaste prijs: 200 euro.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top